Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Video - ντοκουμέντο: Η τοποθέτηση του Κώστα Κορομηλά σε εκπαιδευτικό σεμινάριο!!! (προκλήθηκε το αδιαχώρητο...)

Μια εξόχως ενδιαφέρουσα εκδήλωση και συνάμα επιμορφωτική, έγινε σήμερα το πρωί σε δραστήριο σύνδεσμο. Συγκεκριμένα...

είχαμε το πανθεσσαλικο σεμινάριο διαιτησίας, που διοργάνωσε στα Τρίκαλα η ΕΣΚΑΘ, σε συνεργασία με τους συνδέσμους διαιτητών καλαθοσφαίρισης Τρικάλων και κριτών καλαθοσφαίρισης Τρικάλων.

Κεντρικός ομιλητής ήταν ο εθνικός καθηγητής, Κώστα Κορομηλά, ο οποίος ζήτησε από τους διαιτητές να κερδίζουν με τη συμπεριφορά τους την εκτίμηση των παραγόντων και να μην δίνουν παιχνίδι στα χαρτιά. Αναφέρθηκε στη συμπεριφορά τους εντός και εκτός παρκέ αλλά και στις ειδικές καταστάσεις του αγώνα, ενώ απάντησε στις ερωτήσεις των παρευρισκομένων.

Τόσο ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Τρικκαίων, Άκης Αναστασίου, όσο και ο πρόεδρος του συνδέσμου Τρικάλων, Γιάννης Δημουλάς, είχαν σημαντική συμβολή στην επιτυχημένη εκδήλωση, την οποία παρακολούθησαν αθλητές, προπονητές, παράγοντες ομάδων αλλά και όλοι όσοι εμπλέκονται με το άθλημα της Καλαθοσφαίρισης στη Θεσσαλία.
Video - ντοκουμέντο: Η τοποθέτηση του Κώστα Κορομηλά σε εκπαιδευτικό σεμινάριο!!! (προκλήθηκε το αδιαχώρητο...) Reviewed by THE REFEREES on 2:36 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.