Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Οι αποκαλύψεις του Ιωσήφ Βουράκη για τους Γκρίζους Λύκους!!! (ένα κείμενο που θα συζητηθεί...)

Ο Ιωσήφ Βουράκης, ΚΕΔάρχης της ΕΣΚΑΝΑ, απέστειλε στους Γκρίζους Λύκους κείμενο αναφορικά...
με τα όσα συμβαίνουν στον σύνδεσμο Νότιας Αττικής.

Ο ΚΕΔάρχης αποκάλυψε ότι μας διαβάζει καθημερινά, καθώς του φτιάχνουμε την μέρα λόγω του χιούμορ και της φαντασίας που διαθέτουμε. 

Αγαπητέ Χαράλαμπε,
Τον τελευταίο καιρό διαβάζω σχεδόν καθημερινά άρθρα σου στο blog σου , άρθρα που κάποιες  φορές είναι ενοχλητικά αλλά τις περισσότερες δεν σου κρύβω άκρως διασκεδαστικά καθώς έχουν έντονο το στοιχείο της φαντασίας και του χιούμορ . 

Καταρχήν θα ήθελα να ξέρεις ότι ποτέ μου δεν χρειάστηκε να απαντήσω μέσω τρίτου , οποτε χρειάζεται απαντάω απευθείας σε αυτόν που έχει ανάγκη την απάντηση μου .

‌ Άκου λοιπόν φίλε μου Χαράλαμπε πως έχει η κατάσταση : όσο εσύ και οι φίλοι σου που σου δίνουν τα θεματακια σου περνάτε ατέλειωτες  ώρες στο τηλέφωνο και στο πληκτρολόγιο ψάχνοντας να βρείτε τρόπους να δημιουργήσετε εντυπώσεις και να ασκήσετε πολιτική , ο Τάσος, ο Γιώργος, ο Κώστας και εγώ κάνουμε δουλειά και θα συνεχίσουμε να την κάνουμε ,όσο εσύ προσπαθείς να στηρίξεις συγκεκριμένες καταστάσεις με τα άρθρα σου εμείς στηρίζουμε τους διαιτητές μας και όσο εμείς κάνουμε καλά την δουλειά που μας ανέθεσαν ο πρόεδρος και τα μέλη του ΔΣ της ΕΣΚΑΝΑ τόσο εσύ και η παρέα σου θα γράφετε .

‌Υ.Γ.1) για να δεις πόσα παιχνίδια έχει παίξει ο κάθε διαιτητής ( πριν εκτεθεις Χαράλαμπε από αυτά που σου στέλνουν ) μπες στο eskana.gr "ορισμοί διαιτητών " και θα τα δεις όλα .
‌Υ.Γ2) όπως λένε  και οι παλαιότεροι " μην ξυνεσαι στην γκλίτσα του τσοπάνη " ! Ε κάτι θα ξέρανε για να το λένε ...
Οι αποκαλύψεις του Ιωσήφ Βουράκη για τους Γκρίζους Λύκους!!! (ένα κείμενο που θα συζητηθεί...) Reviewed by THE REFEREES on 5:55 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.