Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Η απάντηση των Γκρίζων Λύκων στην επιστολή του ΚΕΔάρχη Βουράκη: "Ακου αγαπητέ Ιωσήφ..."

Απάντηση στον ΚΕΔάρχη, Ιωσήφ Βουράκη, απέστειλε ο διαχειριστής του blog, Γκρίζοι Λύκοι...
Αναλυτικά:

Αγαπητέ Ιωσήφ

Σε ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου που διαβάζεις σε καθημερινή βάση το blog μου και σε διαβεβαιώ ότι κι εγώ δέχομαι καθημερινά παράπονα από διαιτητές του συνδέσμου Νότιας Αττικής για πλημμελή άσκηση των καθηκόντων των μελών της ΚΕΔ/ΕΣΚΑΝΑ. Εξ ου και τα κάπως ενοχλητικά, όπως υποστηρίζεις, άρθρα. Από τη στιγμή που καταλαμβάνεις ένα αξίωμα, όμως, πρέπει να είσαι έτοιμος να δεχθείς κριτική.  

Σε ευχαριστώ, επίσης, για τα καλά σου λόγια αναφορικά με το αστείρευτο χιούμορ αλλά και τη φαντασία που διαθέτω. Είναι γεγονός ότι το πρώτο το έχω, όμως, για όσους με γνωρίζουν καλά, στο δεύτερο υστερώ. Πολύ περισσότερο όταν θέλω να αποδώσω πιστά τα όσα τραγελαφικά συμβαίνουν στη διαιτησία προς τη νότια Αττική.

Φίλους, αγαπητέ Ιωσήφ, δεν έχω στη διαιτησία, ούτε παρέες, γι' αυτό και γράφω ελεύθερα και δίχως προκαταλήψεις ή εμπάθειες. 

Ότι οι ενέργειες της ΚΕΔ/ΕΣΚΑΝΑ δεν είναι ορθές και δίκαιες δεν σημαίνει ότι στηρίζω τον τοπικό σύνδεσμο. Ότι ο υπάλληλος της ΕΣΚΑΝΑ και "υπεύθυνος διαιτησίας", Τάσος Πηλοϊδης, πέφτει σε γκέλες, πάλι δεν σημαίνει ότι στηρίζω τον τοπικό σύνδεσμο. Ότι εσύ, ο Τάσος και ο Γιώργος δεν κάνετε καλά τη δουλειά που σας έχει αναθέσει ο πρόεδρος της τοπικής ένωσης, Βαγγέλης Λυμπεράτος, δεν σημαίνει ότι υποστηρίζω τον τοπικό σύνδεσμο. Και μάλιστα, σας δικαιολογώ απόλυτα, εσένα και τον Γιώργο, λόγω της διαιτητικής απειρίας και της έλλειψης γνώσεων πάνω στο συγκεκριμένο τομέα. 

Διότι, κακό δεν είναι να μην ξέρεις από διαιτησία και διαχείριση, όμως, απόλυτα κακό είναι να επιμένεις ότι κάνεις το σωστό. Δυστυχώς, όμως, λόγω των χειρισμών σας έχετε φέρει σε δεινή θέση τον πρόεδρο Βαγγέλη Λυμπεράτο, ο οποίος πασχίζει να δει την ένωση να αναβαθμίζεται και να προβάλλεται. Δυστυχώς, όμως, λόγω των άστοχων ενεργειών σας έχετε δημιουργήσει πολλά προβλήματα στο διαιτητικό χώρο της νότιας Αττικής, με συνέπεια ο πρόεδρος της ΕΣΚΑΝΑ, Βαγγέλης Λυμπεράτος, να προσπαθεί να μαζέψει τα ασυμμάζευτα.

Αγαπητέ Ιωσήφ, 

πριν γράψω κάτι, αφενός συλλέγω πληροφορίες και αφετέρου, βουτάω τη γλώσσα μου στο μυαλό. Αφού δεν γνωρίζεις, λοιπόν, πόσοι αξιολογημένοι ήταν εκτός ορισμών την ημέρα που ο Τάσος Πηλοϊδης σφύριζε αγώνα ΕΣΚΑΝΑ, θα τους αναφέρω εγώ. Πάρε στυλό και χαρτί και πάμε:

Καραβίτης,
Γαρίνη,
Τζίμης,
Μαυρέλης,
Γεράνιος,
Αυγερινός,
Νικολοπούλου,
Αυγερινός,
Ανδρεόπουλος,
Πλατέλλα,
Μπιτερνας,
Κηπώσης.

Μόλις 11 αξιολογημένοι ρέφερις έμειναν εκτός παρκέ το απόγευμα που ο υπάλληλος της ΕΣΚΑΝΑ και πρώην, πλέον, διεθνής διαιτητής σφύριζε ένα επίσημο ματς. Για το οποίο μάλιστα, πληρώνεται, αν δεν κάνουμε λάθος. Θέλεις αλήθεια, να σου προσθέσω και τους τοπικούς διαιτητές της Α' και Β' ΕΣΚΑΝΑ, οι οποίοι περίμεναν να διευθύνουν παιχνίδι και δεν τους όρισες; Άλλοι εννιά διαιτητές περίμεναν να αρπάξουν την ευκαιρία. Σύνολο; Είκοσι ρέφερις...

Αγαπητέ Ιωσήφ,

γνωρίζεις καλύτερα από τον καθένα ποιοι και γιατί δεν χρησιμοποιούνται στους αγώνες. Όπως βέβαια και ότι κάποιες αποφάσεις σας εμπεριέχουν εμπάθεια. Αντί λοιπόν, να δαπανάς το χρόνο σου στη σύνταξη συνεντεύξεων προς τους φίλους σου (προπονητές και διαιτητές), αντί να χαλάς φαιά ουσία πως θα μου απαντήσεις, τι θα πεις και πως θα πετάξεις την ...έξυπνη ατάκα σας, αναλώσου με το πως θα φτιάξεις με σωστό και δίκαιο τρόπο το διαιτητικό χώρο της νότιας Αττικής. Αντί να πετάς ειρωνικές ατάκες στο facebook, αναλώσου με το πως θα έχεις λιγότερα παράπονα, με το πως θα δημιουργήσεις ένα καλύτερο διαιτητικό αύριο. Αναλώσου με ιδέες πρωτοποριακές και όχι, βασισμένες στην Ευρωλίγκα. Αναλώσου με το "είναι" και όχι, με το "φαίνεσθαι". Αναλώσου, αναλώσου, αναλώσου...

Και επειδή είσαι άνθρωπος με χιούμορ αλλά και επειδή σου αρέσουν οι λαϊκές ρήσεις, τότε να σου πω και εγώ μια: "Αν φοβόταν ο λύκος τη βροχή, θα φόραγε προφυλακτικό..." 

Μετά τιμής 

Μπάμπης Καραμανλής

ΥΓ. Αγαπητέ Ιωσήφ, δεν θα σε φέρω σε δύσκολη θέση να μου απαντήσεις αν, ας πούμε, καλά κάνει ένας πρώην διαιτητής να παίρνει παιχνίδια από τους νυν. Ξέρω από τώρα ότι δεν θα μου απαντήσεις ειλικρινά...
Η απάντηση των Γκρίζων Λύκων στην επιστολή του ΚΕΔάρχη Βουράκη: "Ακου αγαπητέ Ιωσήφ..." Reviewed by THE REFEREES on 11:51 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.