Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Η βαριά τιμωρία διαιτητή δι' ασήμαντον αφορμήν!!! (αστείες καταστάσεις σε ένωση...)


"Μύλος" δημιουργήθηκε σε ένωση εξαιτίας ενός θέματος που δημιουργήθηκε εκ του μηδενός...

Ή μάλλον μπορεί να δημιουργήθηκε μόνο και μόνο για να τιμωρηθεί ο διαιτητής!!!

Σύμφωνα με το story, η ΚΕΔ εντόπισε δύο αθλήτριες που δεν είχαν κάρτες υγείας από ενδεδειγμένους γιατρούς, βάση του αθλητικού νόμου. Οι Βουράκης, Καρότσης υποστήριξαν ότι κακώς αγωνίστηκαν και επέβαλε στον Σταύρο Τζίμη ποινή 20 ημερολογιακών ημερών. 

Στην απολογία του ο διαιτητής ανέφερε ότι δεν παρατηρήθηκε παράτυπο γεγονός και ότι έκανε καλά τη δουλειά του, σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις. Παρ' όλα αυτά τιμωρήθηκε...

Ο Πειραιώτης διαιτητής στη συνέχεια προσκόμισε τις κάρτες υγείας των δύο αθλητριών, μετά από αίτημα στην ομάδα του Πηγάσου και ζήτησε να αρθεί η τιμωρία του. Οι κάρτες υγείας ήταν σωστές και οι ενδεδειγμένες και δεν υπήρξε θέμα τιμωρίας.

Παράλληλα, η διοίκηση της ομάδας έστειλε επιστολή προς τον διαιτητή και του επισημαίνει ότι στο εν λόγω ματς όλα ήταν νόμιμα και ο καρδιολόγος υπέγραψε τις κάρτες. Και καταλήγει: "Μας κάνει εντύπωση ότι ανακινήθηκε θέμα σωστής ή μή συμμετοχής αθλητριών μας σε προηγούμενο ματς παρ' ότι δεν υπήρξε ένσταση ή παρατυπία επί των καρτών..."

Προφανώς και το ζήτημα εστιάζεται στη συνεχή στοχοποίηση ενός διαιτητή από τα μέλη της ΚΕΔ...
Η βαριά τιμωρία διαιτητή δι' ασήμαντον αφορμήν!!! (αστείες καταστάσεις σε ένωση...) Reviewed by THE REFEREES on 11:04 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.