Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Νέες έντονες διαμαρτυρίες κατά των διαιτητών!!! (ένθεν και ένθεν, εκείθεν και εντεύθεν...)

Πολλές διαμαρτυρίες είχαμε τις τελευταίες ημέρες και σας τις παρουσιάζουμε...


👿👿👿 Εκτός έδρας ήττα, αλλά με σαφείς αιχμές κατά της διαιτησίας, γνώρισε ο ΓΑΣ Κομοτηνής.

Τι ανέφερε;

>> "Σε ένα παιχνίδι που κρίθηκε στο τέλος , δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται παράβαση κανονισμών εις βάρος της ομάδας μας. Επειδή βλέπουμε ότι τα σφυρίγματα από παραβάσεις κανονισμών –και όχι από αμφισβητούμενες φάσεις – συνεχίζονται εις βάρος του συλλόγου μας και οι διαιτητές φαίνεται να μην τηρούν τον κανονισμό, ο σύλλογός μας απο δω και στο εξης θα θέτει τις συγκεκριμένες φάσεις στη διάθεση του κοινού, εφόσον οι διαιτητές σε γενικές γραμμές ειναι αδιάλλακτοι και ισχυρογνώμονες, ακόμα και όταν καταλαβαίνουν ότι έχουν διαπράξει παράβαση κανονισμού».

>> Στο περιθώριο της ανακοίνωσης γνωστοποιείται με βίντεο μία λάθος απόφαση στις τελευταίες φάσεις του αγώνα, όπου κακώς δεν μέτρησε καλάθι του ΓΑΣ".

🤬🤬🤬 Οι Μάβερικς λίγο έλειψε να ανατρέψουν διαφορά 24 πόντων απέναντι στους Κινγκς, με τον Λούκα Ντόντσιτς να διαμαρτύρεται για φάουλ που του έγινε με την ομάδα του στο -2 στα 8’’ πριν το τέλος.

Παραδέχεται πως υπερέβαλε στις διαμαρτυρίες του...

Τι είπε ο Ντόνσιτς;


«Μου έγινε φάουλ, αλλά θα πρέπει να κατεβάσω τους τόνους με τους διαιτητές. Είμαι παθιασμένος με το παιχνίδι, είμαι πολύ ανταγωνιστικός και θέλω πάντα να κερδίζω. Όμως πρέπει να δουλέψω πάνω σε αυτό το κομμάτι. Ξέρω πως κάποιες φορές κάνω λάθος και πρέπει να μάθω να ηρεμώ και να κοιτάζω την επόμενη φάση. Όλοι κάνουν λάθη, οι διαιτητές, εγώ, όλοι…», παραδέχτηκε ο Σλοβένος γκαρντ.

Νέες έντονες διαμαρτυρίες κατά των διαιτητών!!! (ένθεν και ένθεν, εκείθεν και εντεύθεν...) Reviewed by THE REFEREES on 4:35 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.