Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Αποστάσεις πήρε ο χώρος της διαιτησίας από την ΕΣΚΑΝΑ ελέω Πηλοϊδη!!! (ποιοι απουσίαζαν εκκωφαντικά...)

Φαίνεται ότι οι κινήσεις του Τάσου Πηλοϊδη δεν έχουν "πληγώσει" εσωτερικά μόνο την ΕΣΚΑΝΑ αλλά και τον έχουν φέρει σε δύσκολη θέση έναντι των συναδέλφων του...

Οι άστοχες αποφάσεις του Πηλοϊδη


Οι αποτυχημένες επιλογές του σε πρόσωπα και κυρίως, οι άστοχες αποφάσεις του έχουν δημιουργήσει μείζον θέμα στις σχέσεις τόσο με παράγοντες όσο και με τους ίδιους τους συναδέλφους του. 

"Ηχηρό χαστούκι" από τους συναδέλφους του

Οι οποίοι για πρώτη φορά φέτος δεν τον τίμησαν!!! Στην εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας απουσίαζαν οι εκπρόσωποι, αφενός της ΟΔΚΕ και αφετέρου, του συνδέσμου της Αθήνας!!! Είναι η πρώτη φορά που δεν παρευρέθηκαν παράγοντες από τους δύο φορείς, κάτι βέβαια που αποτέλεσε ένα "ηχηρό χαστούκι" για τον πρώην διεθνή διαιτητή. 

"Γύρισαν την πλάτη" στον Πηλοϊδη

Αν προσθέσουμε ότι ο Πηλοϊδης δεν διαθέτει και τις καλύτερες σχέσεις με Πειραιώτες διαιτητές αλλά και το συμβούλιο της Νότιας Αττικής, είναι αντιληπτό ότι οι επιλογές και οι αποφάσεις του έχουν δυσαρεστήσει τους συναδέλφους του. 

Σε βαθμό μάλιστα, που του "γύρισαν την πλάτη" τους. 

Αποστάσεις πήρε ο χώρος της διαιτησίας από την ΕΣΚΑΝΑ ελέω Πηλοϊδη!!! (ποιοι απουσίαζαν εκκωφαντικά...) Reviewed by THE REFEREES on 10:07 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.