Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Στο λαιμό του Ζομπανάκη κάθισε ο ...Βαρουφάκης και τα 800 χιλιάρικα που θα έδινε για μεταγραφές στο Ρέθυμνο!!!

Μέσα στην καρδιά του τον έχει τον Βαρουφάκη ο Κωστής Ζομπανάκης, ενώ έπλεξε το εγκώμιο του...
Αντώνη Σαμαρά, αν και δεν είναι φαν του. Ο πρώην,πλέον, ιδιοκτήτης του Ρεθύμνου μίλησε στο Sdna και τα έριξε χοντρά στον Βαρουφάκη για τα capital control:  


Φαν του Σαμαρά

"Το 2015, με τον ερχομό του Βαρουφάκη, διαλύθηκε για δεύτερη φορά η ελληνική οικονομία. Τότε το κομμάτι που λέγεται επιχειρείν στην Ελλάδα, με την παρουσία του Σαμαρά -αν και δεν είμαι φαν του- το κομμάτι αυτό επανερχόταν και οι ομάδες έβρισκαν πόρους. Εκείνη τη χρονιά μπήκαμε... μέσα 200 χιλιάδες ευρώ".


Και συνεχίζει με τον Βαρουφάκη:



  • Έρχεται ο Βαρουφάκης, γίνονται τα capital controls και διαλύεται το σύμπαν. Εκείνη τη χρονιά κόπηκαν όλες οι χορηγίες και μπήκαμε μέσα 600 χιλιάδες ευρώ.
  • Ο Τσαρτσαλής του ΚΑΟΔ με πήρε τηλέφωνο και μου είπε "Έχω μια κερδοφόρα επιχείρηση, αλλά αυτά τα λεφτά δεν τα έχω και δεν τα βάζω". Και αποσύρθηκε.
  • Όταν ήρθε ο κορωνοϊός και είδα τα νούμερα, είδα ότι έπρεπε να βάλω 1 εκατ. Προφανώς, εγώ θεωρώ ότι αξιακά, αισθητικά δεν το κάνεις.



  • Το πρότζεκτ του Ρεθύμνου απέτυχε λόγω δύο συμβάντων: Της οικονομικής κρίσης και ...της Βαρουφιάδα αλλά και της αδυναμίας της λίγκας και ως management και ως σύνολο. Για μένα προσωπικά, το Ρέθυμνο πήγε καλά. Αν σκεφτείς ότι τοπικά τα έσοδα έφτασαν στις 400 χιλιάδες ευρώ.
Στο λαιμό του Ζομπανάκη κάθισε ο ...Βαρουφάκης και τα 800 χιλιάρικα που θα έδινε για μεταγραφές στο Ρέθυμνο!!! Reviewed by THE REFEREES on 8:58 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.