Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

UPD: Οι αντιδράσεις από τη συνάντηση Νικάκη-Φασούλα!!! (παραιτήθηκε από το ΔΣ της ΕΟΚ..)

Ο Κώστας Νικάκης, όπως θα διαβάσατε στους Γκρίζους Λύκους, αποδέχθηκε την πρόταση του Παναγιώτη Φασούλα και συναντήθηκε μαζί του την επομένη των εκλογών στην ΕΣΚΑΒΔΕ...


Διογκώθηκε το θέμα Νικάκη

Το θέμα πήρε γρήγορα διαστάσεις και για προεκλογικούς λόγους διαγκώθηκε, δίνοντας την εντύπωση ότι οι σχέσεις των δύο ανδρών διαταράχθηκαν. Είναι όμως έτσι... Πολύ περισσότερο ότι ο πρόεδρος της ΕΟΚ ανεβαίνει εσπευσμένα στη βόρεια Ελλάδα για να συναντηθεί με τους προέδρους των ενώσεων για το λόγο αυτό!!!


Το ταξίδι - αστραπή του Γιώργου Βασιλακόπουλου έχει προγραμματιστεί 25 ημέρες πριν, όμως, καθυστέρησε για μια εβδομάδα. Τότε είχε συνάντηση με τους προέδρους των ενώσεων της νότιας Ελλάδας και αμέσως μετά θα έβλεπε και αυτούς της βόρειας. 

Για του λόγου το αληθές σας θυμίζουμε άρθρο των Γκρίζων Λύκων υπό τον τίτλο Η συνάντηση των προέδρων ενώσεων με τη διοίκηση της ΕΟΚ!!! (τι θα ειπωθεί...) πριν από ένα μήνα, όπου καταγράφουμε την είδηση. 


Είναι γεγονός ότι υπήρξε δυσαρέσκεια από πλευράς Βασιλακόπουλου για τη συνάντηση Νικάκη - Φασούλα για 3 λόγους:



  • Ο πρώτος εστιάζεται στο κώλυμα του Παναγιώτη Φασούλα, που δεν του επιτρέπει να κατέβει στις εκλογές. Τουλάχιστον αυτή τη στιγμή. Ο έμμισθος υπάλληλος της ΕΟΚ έχει ζητήσει συνάντηση και σε άλλους προέδρους ενώσεων, ωστόσο, του ανέφεραν ότι θα συμβεί σε περίππτωση που αρθεί το κώλυμα.
  • Ο δεύτερος λόγος εντοπίζεται στο γεγονός ότι η συνάντηση - από τη στιγμή που δεν μπορεί να αναιρεθεί - διεξάγεται εντός ένωσης. Θεσμικά δηλαδή. Ο Φασούλας επισκέπεται τον πρόεδρο της ένωσης στα γραφεία με κάθε επισημότητα.
  • Ο τρίτος είναι η φωτογραφία των δύο ανδρών σε καφενείο κεντρικού δρόμου του Αγρινίου, που δημοσιεύτηκε και στους Γκρίζους Λύκους. 

Ισχυρή και διαχρονική η σχέση Βασιλακόπουλου, Νικάκη


Είναι γεγονός ότι οι σχέσεις των δύο ανδρών είναι διαχρονική, ισχυρή και δεν μπορεί να διαταραχθεί από μεμονωμένα περιστατικά. Αυτό έγινε σαφές και στις συζητήσεις που επακολούθησαν. Ο Κώστας Νικάκης δεν είναι απλά για πολλά χρόνια μέλος του ΔΣ της ΕΟΚ, είναι ένα στέλεχος το οποίο εμπιστεύτηκε ο πρόεδρος της ΕΟΚ για τη βιτρίνα του ελληνικού μπάσκετ: Την εθνική ομάδα των ανδρών...


Μόνο που έθεσε χθες την παραίτησή του από το ΔΣ της ΕΟΚ λόγω της έντονης συνομιλίας που είχαν. 
UPD: Οι αντιδράσεις από τη συνάντηση Νικάκη-Φασούλα!!! (παραιτήθηκε από το ΔΣ της ΕΟΚ..) Reviewed by THE REFEREES on 9:29 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.