Αναρρώνει στο σπίτι ο διαιτητής της Α1 που βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό!!! (πέρασαν τεστ και οι συνάδελφοί του...)


 Σπίτι βρίσκεται από την περασμένη Δευτέρα ο διαιτητής της Α1, που βρέθηκε θετικός στο τεστ για κορονοϊό... Τα συμπτώματα που παρουσιάζει την 5η μέρα είναι ήπια και τα δέκατα έχουν υποχωρήσει. 

Χωρίς έντονα συμπτώματα ο διαιτητής

Του παρέχεται η ιατρο-φαρμακευτική περίθλαψη και όπως φαίνεται, δεν θα αντιμετωπίσει κάποιο άλλο σύμπτωμα, ενώ θα παραμείνει σε καραντίνα για τις επόμενες 2 εβδομάδες.

Οι εξετάσεις των συναδέλφων του 

Χθες το απόγευμα βγήκαν τα τελευταία αποτελέσματα των τεστ για κορονοϊό των συναδέλφων του, τα οποία ήταν όλα αρνητικά και κανείς έχει προσβληθεί από τον ιό. Ωστόσο, οι 5 διαιτητές θα παραμείνουν εκτός διαιτητικής δράσης, κάτι που θα συμβαίνει από τη στιγμή που κάποιος διαιτητής θα έχει επιβεβαιωμένη επαφή με παίκτη, προπονητή ή διαιτητή που είναι θετικός στον ιό.    

Και θα υπάρχουν συνεχώς τέτοιες περιπτώσεις από εδώ και πέρα, καθ' ότι δραματική επιδείνωση καταγράφεται στην επιδημιολογική εικόνα της χώρας σε ό,τι αφορά τη μετάδοση και την επίπτωση του κορωνοϊού. Ο ρυθμός αύξησης των κρουσμάτων είναι...σταθερά υψηλός, όπως και οι εισαγωγές σε νοσοκομεία, οι διασωληνώσεις. Χθες καταγράφηκαν 359 νέα κρούσματα κορωνοϊού - είναι ο δεύτερος υψηλότερος αριθμός κρουσμάτων μέσα στον Σεπτέμβριο

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια