Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Κ. Κορομηλάς: Ο σύγχρονος "εφιάλτης" της διαιτησίας!!! (προτείνει πρωταθλήματα με 2 διαιτητές...)

 


Πρόταση σε ιθύνοντες της ΕΟΚ έκανε ο Κώστας Κορομηλάς...

μέλος της ΚΕΔ και εθνικός καθηγητής διαιτησίας, σύμφωνα με την οποία πρέπει οι διαιτητές να μειωθούν αριθμητικά στα πρωταθλήματα:

  1. Της Α1 κατηγορίας γυναικών...
  2. Της Β' εθνικής κατηγορίας...

Χωρίς να έχει τεθεί καν θέμα μείωσης των διαιτητών, παρά μόνο συγκράτησης των εξόδων μετακίνησης και ίσως κάποια ευρώ μείον από κάθε διαιτητή, ο Έλληνας εθνικός καθηγητής υπεύθυνος που πρέπει να τον αφορά η εκπαίδευση και η εξέλιξη των ρέφερις πρότεινε σε παράγοντες της ΕΟΚ να κοπεί ένας διαιτητής από τα εθνικά πρωταθλήματα!!!


Χωρίς περιστροφές και δίχως να σκεφθεί την αξιοποίηση των νεαρότερων διαιτητών, ο Κώστας Κορομηλάς ανέφερε ότι είναι καλό να κοπεί ο τρίτος διαιτητής από τους αγώνες. Αδιαφορώντας ότι με μια τέτοια απόφαση:

  • Δεν θα εξελιχθεί νεαρός διαιτητής...
  • Δεν θα σφυρίξουν οι 47 νέοι ρέφερις...
  • Θα παίζουν οι ίδιοι και οι ίδιοι referees...
  • Θα πληγεί η αξιοπιστία των αγώνων, αφού άλλο τα 2 ζευγάρια μάτια κι άλλο τα 3...

Πισωγύρισμα για την ελληνική διαιτησία θα είναι η απόφαση για μείωση του αριθμού των διαιτητών και μάλιστα, θα έχει διαιτητικό ονοματεπώνυμο: Κώστας Κορομηλάς... Ελπίζουμε η ΕΟΚ να πετάξει στον κάλαθο των αχρήστων την απόφαση του Βολιώτη, ο οποίος έχει σταματήσει προ καιρού να ασχολείται με την εξέλιξη της ελληνικής διαιτησίας με τα γνωστά επακόλουθα...

Κ. Κορομηλάς: Ο σύγχρονος "εφιάλτης" της διαιτησίας!!! (προτείνει πρωταθλήματα με 2 διαιτητές...) Reviewed by THE REFEREES on 3:59 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.