Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Οριστικό: Η ΟΔΚΕ διέσωσε την τελευταία στιγμή τους 3 διαιτητές στα ματς!!!


Λίγη ώρα πριν κοινοποιηθεί η απόφαση για τη μείωση του αριθμού των διαιτητών στα σωματεία της Α1 γυναικών και της Β’ εθνικής… ΕΟΚ και ΟΔΚΕ έστρεψαν το τιμόνι αλλιώς!!! Με κοινή απόφαση που πάρθηκε οι διαιτητές παραμένουν τρεις και ευτυχώς, δεν θα γίνονται μπάχαλο τα πρωταθλήματα…

Απορρίφθηκε η πρόταση Κορομηλά

Τόσο ο Κωνσταντίνος Μπούσιας όσο και ο Παντελή Ελευθεριάδης βρέθηκαν σήμερα στα γραφεία της ΕΟΚ και είχαν ιδιαίτερη συνομιλία με τους Αριστείδη Γολέμη και Τάκη Τσαγκρώνη για το συγκεκριμένο θέμα. Χαρακτηριστικό είναι ότι η πρόταση για τη μείωση του αριθμού των διαιτητών στα πρωταθλήματα έπεσε από τον Κώστα Κορομηλά, μέλος της ΚΕΔ και εθνικός καθηγητής!!!

Μεγαλύτερα προβλήματα στους αγώνες!!!

Χωρίς να έχει προηγηθεί θέμα, παρά μόνο μείωσης του κόστους από τους ορισμούς, ο Βολιώτης πρότεινε να παίζονται με 2 διαιτητές τα εθνικά πρωταθλήματα!!! Να γυρίσουμε, δηλαδή, πίσω, ώστε να δημιουργηθούν νέα μεγαλύτερα προβλήματα στους αγώνες. 


Ο πρόεδρος και ο γενικός γραμματέας της ΟΔΚΕ έπεισαν με πολλά επιχειρήματα τους παράγοντες της ΕΟΚ ότι η μείωση διαιτητών δεν θα αποφέρει σημαντική μείωση για τις ομάδες, ενώ θα υπάρχουν κάθε εβδομάδα διαμαρτυρίες για διαιτητικές αποφάσεις. Οι Γολέμης, Τσαγκρώνης πείστηκαν για την ορθότητα της απόφασης και αποφάσισαν να επιστρέψουν τις νέες προκηρύξεις. 

Οριστικό: Η ΟΔΚΕ διέσωσε την τελευταία στιγμή τους 3 διαιτητές στα ματς!!! Reviewed by THE REFEREES on 8:16 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.