Ισχνή η παρουσία σε συγκέντρωση του Φασούλα!!! (το copy - paste που βάζει "φωτιές"...)

Δεν υπήρξε κάποια τοποθέτηση-απάντηση από τα στρατόπεδα των αντιπάλων του Παναγιώτη Φασούλα...
στις προσεχείς εκλογές της ΕΟΚ. Οι πληροφορίες αναφέρουν, πάντως, πως τόσο προς Καστελλόκαμπο μεριά, όσο και στον 3ο όροφο της Γεροκωστοπούλου 42, έτριβαν τα χέρια τους από ικανοποίηση για την ελάχιστη (για τα δεδομένα πάντα του ονόματος του Φασούλα) συμμετοχή των ομάδων της περιοχής στην πρόσφατη συνάντηση στις «Μουριές».

Ούτε ο Βαγγέλης Λιόλιος, ούτε ο Τάκης Τσαγκρώνης (αν και δεν έχει δηλώσει ακόμη επισήμως υποψήφιος) έκαναν κάποιο σχόλιο για την επίσκεψη Φασούλα στην Πάτρα, με τις πληροφορίες, όμως, να αναφέρουν πως και οι δυο πλευρές θεωρούν ότι η δυναμική της υποψηφιότητάς του δείχνει πολύ μικρή.


Χώρια που στέλεχος του Προμηθέα παρατήρησε πως: «Ολα όσα ανέφερε ο Φασούλας ως πρόγραμμά του είναι copy-paste από όσα διαβάζουμε στο dwsepasa.gr»).



Πηγή: pelop.gr