Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Ακόμα 2 ομάδες επιτίθενται κατά του αμετροεπή Παπαγιαννούλη!!! (ο φυσικός ηγέτης του χώρου λέγεται Γιώργος Βασιλακόπουλος...)

 


Δυναμικό είναι το μπάσιμο ομάδων της περιφέρειας κατά του Αντώνη Παπαγιαννούλη, προέδρου της ΕΚΑΣΔΥΜ...

Τόσο ο Αλέξανδρος Αξιούπολης όσο και η Γουμένισσα δηλώνουν ότι ο φυσικός ηγέτης είναι ο Γιώργος Βασιλακόπουλος, ενώ μιλούν για την αμετροέπεια που διακρίνει τον πρόεδρο της ένωσης!!! 



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΣ «ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» ΑΞΙΟΥΠΟΛΗΣ – ΜΕΛΟΣ Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.Μ.

Με ιδιαίτερη έκπληξη διαβάσαμε ότι, η ανακοίνωση στήριξης του υποψηφίου Προέδρου της Ε.Ο.Κ., για τις αρχαιρεσίες που δεν έχουν προκηρυχθεί ακόμη, κ. Παναγιώτη Φασούλα, περιλαμβάνει και την υπογραφή του Προέδρου της Ένωσή μας, κ. Αντώνη Παπαγιαννούλη. 

Σίγουρα η υπογραφή του, δεσμεύει μόνο τον ίδιο, αφού θυμίζουμε στον αμετροεπή Πρόεδρο, ότι η δύναμη των σωματείων-μελών της Ένωσής μας, διαχρονικά συμπορεύεται με τον φυσικό ηγέτη του χώρου μας και της Ελληνικής Καλαθοσφαίρισης, Γιώργο Βασιλακόπουλο. 

Ελπίζουμε ότι, η ανακοίνωση αυτή των σωματείων μας, θα λειτουργήσει σαν κώδωνας κινδύνου και θα τον επαναφέρει στο σωστό δρόμο.





Ακόμα 2 ομάδες επιτίθενται κατά του αμετροεπή Παπαγιαννούλη!!! (ο φυσικός ηγέτης του χώρου λέγεται Γιώργος Βασιλακόπουλος...) Reviewed by THE REFEREES on 9:22 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.