Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Αποκλειστικό: Ποια μεγάλη εταιρία θα αποκτούσε τον Πανιώνιο και γιατί δεν συνέβη!!! (ποιο ήταν το big deal με Δικαιουλάκο...)


 Ήταν ένα deal που θα μπορούσε να είχε γίνει με τον Πανιώνιο, αλλά λόγω του χρόνου δεν συνέβη. Αναφερόμαστε στην συμφωνία... μεταξύ της ΚΑΕ Πανιώνιος με την
 ρωσική αλυσίδα σούπερ μάρκετ, Mere, που έρχεται στην Ελλάδα και είναι έτοιμη να ανοίξει καταστήματα σε Αθήνα, Τρίπολη και Λάρισα. Μαλιστα πίσω από αυτή την κίνηση βρίσκεται ο επιχειρηματίας Ιβάν Σαββίδης  που μπαίνει στα MERE μέσω του Ομιλου συμφερόντων του Dimera.



Λέγεται ότι ο 
Τζώρτζης Δικαιουλάκος γνώριζε τους επιχειρηματίες της αλυσίδας και τους έπεισε να προωθηθούν μέσα από τον Πανιώνιο. Μόνο που ο χρόνος για το μεγάλο deal ήταν ελάχιστος και παραμόνευε ο κίνδυνος να μην εξελιχθούν τα πράγματα καλά. Στη συνάντηση που έγινε μεταξύ του Χριστοδουλόπουλου και εκπροσώπου της εταιρίας παρατηρήθηκε πρόβλημα στον τομέα του χρόνου και έτσι, το big deal δεν έγινε ποτέ!!!

Ούτε βέβαια ανακοινώθηκε το όνομα της εταιρίας για ευνόητους λόγους...

Η ρωσική αλυσίδα σούπερ μάρκετ Mere αποτελεί το σήμα της ρωσικής αλυσίδας Svetofor για τις αγορές εκτός Ρωσίας και έχει 1.200 καταστήματα σε όλη την χώρα ενώ έχει επεκταθεί και σε αγορές όπως Γερμανία, Πολωνία, Ρουμανία, Λετονία, Λιθουανία, Εσθονία, Κίνα κ.α. Οι επόμενες στόχοι επέκτασης είναι οι Ελλάδα, Πορτογαλία, Γαλλία, ΗΠΑ και Ηνωμένο Βασίλειο.
Αποκλειστικό: Ποια μεγάλη εταιρία θα αποκτούσε τον Πανιώνιο και γιατί δεν συνέβη!!! (ποιο ήταν το big deal με Δικαιουλάκο...) Reviewed by THE REFEREES on 9:49 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.