Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Της κακομοίρας έγινε σε συνεδρίαση του Αθλητισμού στο ΚΙΝΑΛ!!! (προτάθηκε η στήριξη στον Φασούλα...)


 Ροντέο έγινε, σύμφωνα με πληροφορίες, η συνεδρίαση της επιτροπής Πολιτισμού και Αθλητισμού στο ΚΙΝΑΛ, υπό την προεδρία του Δημήτρη Κωνσταντόπουλου...


Στήριξη στον Φασούλα ζήτησε ο Κωνσταντόπουλος

Ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας με το ΚΙΝΑΛ, Δημήτρης Κωνσταντόπουλος, έφερε πρόταση να στηριχθεί και επίσημα η υποψηφιότητα του Παναγιώτη Φασούλα στις εκλογές της ΕΟΚ και στην συνέχεια την απέσυρε μπροστά στην αντίδραση των μελων της επιτροπής!!! Λέγεται ότι πολλοί ξεκαθάρισαν ότι στήριξη στο πρόσωπο του Φασούλα δεν πρέπει να δοθεί, δεδομένου ότι είναι "ξένο σώμα".


Πολλοί μάλιστα ανέφεραν ότι, πλέον, η "αράχνη" έχει προσχωρήσει στο "στρατόπεδο" της Νέας Δημοκρατίας. Είναι γεγονός ότι το ΚΙΝΑΛ ελέγχει δεκάδες - εκατοντάδες σωματεία σε όλα τα αθλήματα, γι' αυτό και ο Κωνσταντόπουλος πήγε να περάσει τη στήριξη στον Φασούλα. 


Να θυμίσουμε ότι ο
 βουλευτής ήταν αυτός που ανέφερε ότι "έχουμε εκφράσει με σαφήνεια τη θέση μας. Με σεβασμό στο έργο, στην ιστορία, την προσωπικότητα και την προσφορά στον αθλητισμό των Προέδρων των Ομοσπονδιών, η εναλλαγή των προσώπων στη διοίκηση των Ομοσπονδιών, είναι απαραίτητη για το στόχο της ανανέωσης". Δηλαδή, ουσιαστικά δεν τον ενδιαφέρει η ψήφος των σωματείων αλλά η αλλαγή προσώπων!!!


Ψίθυροι αναφέρουν ότι πίσω από τη συγκεκριμένη πρόταση ήταν υπουργός του πρώην πρωθυπουργού, Γιώργου Παπανδρέου, ο οποίος αν και ήταν "δεξί χέρι" του τελευταίου στη συνέχεια απομακρύνθηκε. 

Της κακομοίρας έγινε σε συνεδρίαση του Αθλητισμού στο ΚΙΝΑΛ!!! (προτάθηκε η στήριξη στον Φασούλα...) Reviewed by THE REFEREES on 4:19 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.