Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Πλήρης επιβεβαίωση: Έλαμψε ο Νίκος Ζαβλανός στο φάιναλ έιτ!!! (μαζί του και οι κριτές...)

 


Σας το γράψαμε; Συνέβησαν πλήρως με τον Νίκο Ζαβλανό...

Ο κομισάριος του φάιναλ έιτ έδωσε τα εύσημα στους κριτές της Αττικής και σε επικοινωνία που είχε με τον Νάκιτς, τους μετέφερε τα συγχαρητήρια του. Αμέσως μετά έστειλε επιστολή στον σύνδεσμο κριτών Αττικής και ανέφερε:


Αγαπητή Τάνια

Αγαπητοί φίλοι κ φίλες,

Μετά την ολοκλήρωση της διοργάνωσης του F8 του BCL θα ήθελα να σας μεταφέρω τις ευχαριστίες τόσο τις δικές μου όσο κ των υπόλοιπων μελών (διαιτητών, κομισάριου αλλά κ του υπεύθυνου διαιτησίας της FIBA ΚΟΥ D NAKIC) για τον ΑΨΟΓΟ επαγγελματισμό αλλά κ την τέλεια γνώση των κανονισμών που είχατε σε όλη την διάρκεια της διοργάνωσης καθώς επίσης κ της πολύ καλής συνεργασίας που είχαμε!!


Χαρακτηριστικά σας αναφέρω οτι ο κος NAKIC μετά την λήξη του μικρού τελικού μου είπε ότι οι ενέργειες που έγιναν, ( κατά την χορήγηση του time out που δεν αντιλήφθηκαν οι διαιτητές ) από τα μέλη της γραμματείας είναι παράδειγμα για όλους κ μάλιστα θα το βάλει σε video clip στην πλατφόρμα της FIBA!

Εύχομαι σε όλους καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία κ μακριά από τον COVID19!!!

Με εκτίμηση κ αγάπη

ΝΙΚΟΣ ΖΑΒΛΑΝΟΣ"

Οι κριτές της Αττικής σε ευχαριστούν πολύ, αγαπητέ φίλε, Νίκο Ζαβλανέ!

Πλήρης επιβεβαίωση: Έλαμψε ο Νίκος Ζαβλανός στο φάιναλ έιτ!!! (μαζί του και οι κριτές...) Reviewed by THE REFEREES on 9:12 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.