Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Η παράνομη ΚΕΔ/ΕΣΚΑΝΑ και το παράπονο του Βαγγέλη Λυμπεράτου για τον ΣΥΔΚΝΑ!!! (οι μεγάλες ατάκες...)

 


Αρκετό ζουμί βγήκε από τη χθεσινή συνάντηση της ΕΟΚ με την ΟΔΚΕ, τον ΣΥΔΚΝΑ και την ΕΣΚΑΝΑ...

Επειδή είχαν τη ...μύγα μυγιάστηκαν οι παράγοντες της ΕΣΚΑΝΑ, με την πρώτη ατάκα να αναφέρονταν στην παράνομη ΚΕΔ των Ζώη Πετρίδη. "Κοιτάξτε, αν είναι παράνομη η ΚΕΔ ας το κρίνουν τα σωματεία σας...", είπε ορθά - κοφτά ο Κωνσταντίνος Μπούσιας και κατέληξε: "Εμείς γνωρίζουμε άριστα αν είναι, αλλά το αφήνουμε στα σωματεία σας να το κρίνουν...."

Η καθηλωτική ατάκα Λυμπεράτου

Η συζήτηση περιστράφηκε γύρω από τις σχέσεις της ένωσης με τον σύνδεσμο νότιας Αττικής, με την Γεωργία Νικολοπούλου να ρωτάει αν υπάρχει παράπονο από την πλευρά της ΕΣΚΑΝΑ. Και η απάντηση του Βαγγέλη Λυμπεράτου ήταν αυθόρμητη αλλά καθηλωτική:


Κανένα παράπονο δεν έχουμε, πλην ότι ο ΣΥΔΚΝΑ μας χρωστάει 5.000 ευρώ!!! 


Η απάντηση του Γκιουλιστάνη

Αμέσως ο Κίμωνας Γκιουλιστάνης, μέλος της ΕΣΚΑΝΑ, ζήτησε από τον πρόεδρο να μην το επαναλάβει, διότι η καταβολή δεν είναι νόμιμη. "Άστο πρόεδρε, δεν χρειάζεται να συνεχίσεις", του είπε καθώς το θέμα ουσιαστικά και τυπικά δεν υπάρχει. Και ο δικηγόρος κατάλαβε ότι ήδη, η ΕΣΚΑΝΑ είχε πέσει σε μια τεράστια γκέλα, την οποία προσπάθησε να προστατεύσει. 

Στη συνάντηση έγινε σαφές ότι τα μέλη του συνδέσμου εξάντλησαν όλα τα μέσα, προκειμένου να επανέλθει η ηρεμία και η ομαλότητα στο χώρο αλλά προφανώς, οι λανθασμένες και απόλυτα άστοχες ενέργειες του Τάσου Πηλοϊδη έχουν δυναμιτίσει το κλίμα. 

Με εγγύηση Τάκη Τσαγκρώνη

Με παρέμβαση του γενικού γραμματέα, Τάκη Τσαγκρώνη, αποφασίστηκε ότι την ερχόμενη εβδομάδα οι ορισμοί διαιτητών θα γνωστοποιούνται μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της ΕΣΚΑΝΑ και ότι δεν θα υπάρχουν αποκλεισμοί και καψόνια στους Πειραιώτες ρέφερις. Διότι, μήνες τώρα οι Πετρίδης και Ζώης λειτουργούν με εκδικητική συμπεριφορά...

Η παράνομη ΚΕΔ/ΕΣΚΑΝΑ και το παράπονο του Βαγγέλη Λυμπεράτου για τον ΣΥΔΚΝΑ!!! (οι μεγάλες ατάκες...) Reviewed by THE REFEREES on 9:59 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.