Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Η απόφαση της ΚΕΔ για τους διαιτητές που σφυρίζουν τα αδέλφιά τους!!! (χρειάζεται προσοχή...)


 Το τελευταίο καιρό παρατηρείται το φαινόμενο κάποιοι διαιτητές να μην ενημερώνουν την ΚΕΔ... για τη συμμετοχή των αδελφών τους σε ομάδες, με συνέπεια να σφυρίζουν τις αντίπαλες.


Το περιστατικό στη βόρεια Ελλάδα  

Ένα παρόμοιο γεγονός εντοπίστηκε στην βόρεια Ελλάδα και εκεί, έρχεται η κεντρική επιτροπή διαιτησίας να ξεκαθαρίσει ότι δεν θα ξανασυμβούν παρόμοιες καταστάσεις. Ο διαιτητής δεν επιτρέπεται όχι, μόνο να σφυρίζει την ομάδα του αδελφού του αλλά και τις αντίπαλες...


Δηλαδή, αν ο αδελφός παίζει, ας πούμε, σε πρωτάθλημα της Α2, τότε ο ρεφ κόβεται αυτοδικαίως απ' όλα τα ματς της συγκεκριμένης κατηγορίας!!! Αν πάλι ο αδελφός παίζει σε σύλλογο της Β' ή της Γ' εθνικής, τότε είναι ξεκάθαρο ότι ο ρεφ δεν επιτρέπεται να διευθύνει ματς του συγκεκριμένου ομίλου.


Κυρίως, όμως, οι διαιτητές επιβάλλεται να δηλώνουν σε ποια ομάδα αγωνίζεται ο αδελφός ή τα αδέλφια του, ώστε να προλαμβάνονται τέτοια φαινόμενα.   

Η απόφαση της ΚΕΔ για τους διαιτητές που σφυρίζουν τα αδέλφιά τους!!! (χρειάζεται προσοχή...) Reviewed by THE REFEREES on 9:28 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.