Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Συνάντηση ΚΕΔ-ΟΔΚΕ στα γραφεία της ΕΟΚ!!! (τι ειπώθηκε στο τετ α τετ...)

 


Τα 3 μέλη του προεδρείου της ΟΔΚΕ είχαν σήμερα το μεσημέρι συνάντηση με τους διαιτητοπαράγοντες της ΚΕΔ...

και συζήτησαν περί διαιτητικών θεμάτων. 

Η εκλογή του νέου ΔΣ της ΕΟΚ

Με αφορμή την εκλογή του νέου διοικητικού συμβουλίου αλλά και την αγαστή συνεργασία που αναπτύχθηκε από τα σεμινάρια και δώθε, ο πρόεδρος Κωνσταντίνος Μπούσιας, ο γγ Παντελής Ελευθεριάδης και ο ταμίας Αδριανός Παυλόπουλος βρέθηκαν στα γραφεία της ΕΟΚ και απέναντι από τους ΚΕΔάρχες, Νίκο Παπαδημητρίου, Κώστα Κορομηλά, Κυριάκο Ταβουλαρέα και Κώστα Μητσόπουλο.

Η συνομιλία ήταν εξαιρετική και τα θέματα πολλά, δεδομένου ότι θα ανακοινωθούν και τα κοψίματα των διαιτητών που δεν κατάφεραν να υποβληθούν με επιτυχία στα αγωνιστικά και γραπτά τεστ. Όπως επισημάνθηκε, αμέσως μετά τη λήξη του πρώτου γύρου θα ξανατρέξουν οι κομμένοι. 

 Έγινε σαφές ότι οι δύο φορείς θα έχουν ακόμα μεγαλύτερη συνεργασία και σύμπνοια, με στόχο να κερδίσει η ίδια η διαιτησία και οι διαιτητές. Ούτως ή άλλως, η σχέση φάνηκε και κατά τη διάρκεια των σεμιναρίων αλλά και των προστάζ.

Σήμερα λοιπόν, ο πρόεδρος και ο γενικός γραμματέας της ΟΔΚΕ ολοκληρώνει τον πρώτο κύκλο συνομιλιών με αξιωματούχους του μπάσκετ αλλά και εταιρίες, για το καλό και το συμφέρον της ελληνικής διαιτησίας. Δεν αποκλείεται, ωστόσο, λίαν συντόμως το διοικητικο δίδυμο να επιστρέψει στην Αθήνα για την ολοκλήρωση των συμφωνιών.  



Συνάντηση ΚΕΔ-ΟΔΚΕ στα γραφεία της ΕΟΚ!!! (τι ειπώθηκε στο τετ α τετ...) Reviewed by THE REFEREES on 2:56 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.