Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Χάρη πάρτο αλλιώς το τιμόνι!!! (ο Μαρλαφέκας στηρίζει Λιόλιο και όχι Φασούλα...)

 


Αν θέλουμε έναν καλό οδηγό θα τον προτιμήσουμε. Αλλά ως πληροφοριοδότης...

έχει αποτύχει και μάλιστα οικτρά, αφού έπεσε και πάλι σε γκέλα. 

Μου έστειλαν στο βάιμπερ τον χλευασμό του προς τους Γκρίζους Λύκους αναφορικά με την υποστήριξη του Απόλλωνα Πατρών και του Κωνσταντίνου Μαρλαφέκα. Με παρέπεμψε να δω και το βίντεο με τις δηλώσεις του τελευταίου. Δεν χρειάστηκε...


Ο Κωνσταντίνος Μαρλαφέκας έγραψε την άποψή του για τις εκλογές της ΕΟΚ και έκανε αυτό που γνωρίζαμε: Στήριξε τον Βαγγέλη Λιόλιο. Το ξέραμε και περιμέναμε την επιβεβαίωσή του. Και ήρθε πριν από λίγες ώρες. Ούτε Φασούλα, ούτε Τσαγκρώνη αλλά Λιόλιο!!! 




ΥΓ. Αναφορικά με την "πράσινη χυλόπιτα" δεν σε θέλω ανυπόμονο. Έρχεται και εδώ η επιβεβαίωση...

Μπάμπης Καραμανλής


Να τι έγραψε ο Κωνσταντίνος Μαρλαφέκας στο facebook:  


 

Προς αποφυγήν παρεξηγήσεων. Είναι πολύ σημαντικό να ασχολούνται και διοικητικά με το άθλημα οι άνθρωποι που το έχουν υπηρετήσει εντός των αγωνιστικών γραμμών και έχουν παίξει σε υψηλό επίπεδο. Συμβαίνει σε όλες τις Ομοσπονδίες μπάσκετ του εξωτερικού χρόνια τώρα. Φυσικά και θεωρώ την ενασχόληση του κυρίου Φασούλα θετική για το άθλημα. Προσωπικά, όμως, θα υποστηρίξω την υποψηφιότητα του Βαγγέλη Λιόλιου για τους εξής λόγους:
α) Εχει όραμα, σχέδιο, ξεκάθαρο πλάνο και διάθεση για ανιδιοτελή προσφορά.
β) Γιατί έχει διοικητική εμπειρία, γνώση και σύγχρονη τεχνοκρατική προσέγγιση όλων των θεμάτων και των λύσεών τους.
γ) Γιατί έχει να επιδείξει σημαντικό έργο ουσίας στην ομάδα του. 
δ) Γιατί πιστεύω πως πρεσβεύει την συνεργασία και την ενότητα όλων μας για την πρόοδο του αθλήματος που αγαπούμε και υπηρετούμε. Και, τέλος γιατί είναι φίλος και συντοπίτης μας. Πιστεύω πως έχει έρθει η στιγμή για αλλαγή στη διοίκηση της Ομοσπονδίας, αποδίδοντας τις τιμές και τον σεβασμό που αρμόζουν στο απερχόμενο Δ.Σ. Γιατί κανένας μας δεν αξίζει μόνος του τόσο, όσο αξίζουμε όλοι μαζί σαν ομάδα. Καλή δύναμη σε όλους μας!


Χάρη πάρτο αλλιώς το τιμόνι!!! (ο Μαρλαφέκας στηρίζει Λιόλιο και όχι Φασούλα...) Reviewed by THE REFEREES on 3:42 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.