Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Βρέθηκε το εμβόλιο μόλις εξελέγη ο Μπάιντεν!!! (ποιος ελπίζουμε να εκπροσωπήσει την ελληνική κυβέρνηση στην ορκωμοσία...)

 


Αμέσως μετά την εκλογή του Τζο Μπάιντεν στη θέση του προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής... και η Pfizer θα υποβάλλει το αίτημά της προς τον Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ, για επείγουσα αδειοδότηση του εμβολίου για τον κορονοϊό!!!


Αν τελικά εγκριθεί οδεύουμε προς κάποια λύση στο πρόβλημα του κορονοϊού, ενώ ο Τζο Μπάιντεν πάει με άλλον αέρα στην ορκωμοσία που θα γίνει στις αρχές του νέου χρόνου. Και ελπίζουμε πραγματικά, ο Κυριάκος Μητσοτάκης να στείλει στην ορκωμοσία του προέδρου των ΗΠΑ τον Λευτέρη Αυγενάκη, ώστε να ενημερωθεί και από κοντά πως ένας 78χρονος μπορεί να διοικήσει την Αμερική!!!


Και βέβαια, να ...ενημερώσει τον Μπάιντεν ότι όποιος αθλητικός παράγοντας - και μόνο - είναι πάνω από 70 δεν έχει δικαίωμα να εκλεγεί στις ομοσπονδίες. Προφανώς και θα πρόκειται για παγκόσμια πρωτοτυπία!!!     

Βρέθηκε το εμβόλιο μόλις εξελέγη ο Μπάιντεν!!! (ποιος ελπίζουμε να εκπροσωπήσει την ελληνική κυβέρνηση στην ορκωμοσία...) Reviewed by THE REFEREES on 10:21 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.