Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Πέντε χρόνια παραμένει πρόεδρος σε σύνδεσμο διαιτητών!!! (και έρχονται κι άλλα...)

 


Αρχαιρεσίες  για  την ανάδειξη  νέας  διοίκησης  πραγματοποιήθηκαν στον Σύνδεσμο  Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης...  

Λέσβου  αφού η θητεία  της παλιάς  διοίκησης ολοκληρώθηκε.

Οι εκλογές  έγιναν μέσα σε  καλό κλίμα  με  την Ελένη Μαριγλή να κερδίζει και  αυτή την φορά την εκτίμηση και την ψήφο των συναδέλφων της  και να  συνεχίζει στον προεδρικό θώκο. Αυτή θα  είναι η τρίτη συνεχόμενη θητεία,  για  την δραστήρια πρόεδρο, η οποία καλείται μαζί με  τους  συνεργάτες  της να σηκώσουν το  βάρος και να  συνεχίσουν το πολύτιμο και ευεργετικό τους έργο στον χώρο της διαιτησίας.


Να  σημειωθεί ότι  η Μαριγλή  είχε πάρει  τα  σκήπτρα  για  πρώτη  φορά το 2015  από τον αποχωρήσαντα από τον θώκο Σπύρο Σαλαβό  εκτελώντας  τα  καθήκοντα της  την μισή χρονιά  και  έκτοτε  παραμένει στην προεδρία.


Η νέα  διοίκηση με διετής θητεία  απαρτίζεται  από τους  Ελένη Μαριγλή, Πρόεδρο, Αντιπρόεδρο τον Γιάννη Τσεκούρα,  Γεν.Γραμματέα τον Μάριο Τσαγκατζή, Ταμία  τον Νεκτάριο Ζηρόπουλο, ειδ. γραμματέα τον Χρυσόστομο Ροδίτη και μέλη τους  Σαράντο Κιουλάφα και  Θεόφιλο Μυζίκα.


Πηγή: Δημοκράτης

Πέντε χρόνια παραμένει πρόεδρος σε σύνδεσμο διαιτητών!!! (και έρχονται κι άλλα...) Reviewed by THE REFEREES on 8:59 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.