Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Πάμε Μάρτιο για εκλογές και στον ΕΣΑΚΕ!!! (επανεκλέγεται ο Γαλατσόπουλος για 3η φορά χωρίς αντίπαλο...)

 


Εκλογές δεν θα έχουμε μόνο στην ΕΟΚ αλλά και τον ΕΣΑΚΕ... κάτι που αναμένεται να ανακοινωθεί στο σημερινό συμβούλιο της λίγκας, που θα αρχίσει στις 3.30. Λογικά θα διεξαχθούν τέλη Μαρτίου ή το αργότερο αρχές Απριλίου.


Ο Βαγγέλης Γαλατσόπουλος αναμένεται να (ξανα)καθίσει στην προεδρική καρέκλα και να είναι ο μοναδικός πρόεδρος στην ιστορία του ΕΣΑΚΕ που κερδίζει τρεις ...μονομαχές άνευ αντιπάλου!!! Στόχος του Θεσσαλονικιού είναι να οδηγήσει το επαγγελματικό μπάσκετ σε ένα ασφαλές λιμάνι, μετά την καταιγίδα της οικονομικής ύφεσης και του κορονοϊού. 


Πληροφορίες αναφέρουν ότι την επόμενη μέρα της λίγκας ρόλο θα έχει και ο Τάκης Τριαντόπουλος του Παναθηναϊκού, ο οποίος είναι τεχνοκράτης με ειδίκευση τα οικονομικά. Λέγεται ότι έχει καταρτίσει ένα business plan, το οποίο και θα επιφέρει με ιδιαίτερη επιτυχία την αναδιοργάνωση της λίγκας και κυρίως ένα ισορροπημένο και σταθερό ισολογισμό. 


Θεωρητικά μια ή δύο ομάδες μπορεί να ρίξουν λευκό στις εκλογές του ΕΣΑΚΕ (π.χ. Άρης), αλλά η ουσία δεν θα αλλάξει...  


Πάμε Μάρτιο για εκλογές και στον ΕΣΑΚΕ!!! (επανεκλέγεται ο Γαλατσόπουλος για 3η φορά χωρίς αντίπαλο...) Reviewed by THE REFEREES on 2:13 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.