Νέες καταστάσεις έχουμε στο χώρο της διαιτησίας αναφορικά με τον ευαίσθητο τομέα της εκπαίδευσης.
Στο πλαίσιο της συνεχούς κα αδιάλειπτης εκπαίδευσης, κάθε 1η και 15η ημέρα κάθε μήνα θα ανεβαίνουν στην ιστοσελίδα της ΟΔΚΕ ερωτήσεις σε μορφή ONLINE TEST. Τα online tests βρίσκονται κάτω από το πεδίο "ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ" στην ιστοσελίδα της ΟΔΚΕ κι αφού πρώτα τα μέλη μπουν στο προφίλ τους.
Εκτός της συμμετοχής τόσο τα αποτελέσματα όσο και η τελική βαθμολογία κάθε τέστ δεν θα καταχωρούνται. Τις προσεχής ημέρες θα λαμβάνουν οι διαιτητές από την ΟΔΚΕ πληροφορίες για τα online εκπαιδευτικά σεμινάρια που θα γίνουν μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας της ΟΔΚΕ.
0 Σχόλια
Καλώς ήρθατε στη Γκρίζα Ζώνη. Ο διάλογος για τη διαιτησία είναι ευπρόσδεκτος, αρκεί να γίνεται με επιχειρήματα και σεβασμό. Υβριστικά ή προσβλητικά σχόλια δεν θα εγκρίνονται.