Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

"Καρφί" διεθνή διαιτητή στην ΚΕΔ: "Στο μπάσκετ του εξωτερικού αναπνέω καλύτερα..."

 


Στον τοίχο βρίσκονται τα μέλη της ΚΕΔ, αφού ολοένα και πληθαίνουν οι καταγγελίες εναντίον της νέας Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας...


Μετά την επίσημη καταγγελία εκ μέρους του συνδέσμου Αχαϊας αναφορικά με την απουσία βασικών στελεχών του από τους αγώνες της Α1 και ο Χάρης Καρακατσούνης "πετάει τα βέλη" του προς την πλευρά των μελών της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας. Στέλνει βεβαίως πολλαπλά μηνύματα προς κάθε κατεύθυνση με μια φωτογραφία στην οποία απεικονίζεται με δύο συναδέφους του πριν την έναρξη ευρωπαϊκής αναμέτρησης και με την εξής απλούστατη αλλά "φαρμακερή" φράση: "Καθαρός ...μπασκετικός 🏀 αέρας..!!"


Όπως εμφανίζεται από την ανάρτηση ο Βολιώτης φέρεται να είναι δυσαρεστημένος από την αντιμετώπιση που είχε αφενός, από τον Τάσο Πηλοϊδη και αφετέρου, από τα μέλη της ΚΕΔ. Και πως να μην είναι όταν τιμωρείται για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες αγωνιστικές για διαιτησία που κινήθηκε σε ιδιαίτερα καλά επίπεδα. 


Οι Γκρίζοι Λύκοι αποκάλυψαν την περασμένη Τετάρτη την τιμωρία του Χάρη Καρακατσούνη υπό τον τίτλο Ντεφορμέ και πάλι ο Καρακατσούνης σύμφωνα με την ΚΕΔ!!! (τιμωρήθηκε με 2 αγωνιστικές για το ματς Προμηθέας - Λαύριο...) και την επόμενη μέρα γράψαμε για την στοχοποίηση από πλευράς ΚΕΔ υπό τον τίτλο: Γιατί κυνηγούν τον Χάρη Καρακατσούνη!!! (σημαδεμένη ...τράπουλα η τιμωρία των ρέφερις στο ματς Προμηθέας - Λαύριο...)


Βεβαίως δεν πρέπει να παραλείψουμε και τις αποκλειστικές πληροφορίες που συνέλεξε ο Κύριος Γκρι πριν από 3 ημέρες και συγκεκριμένα:



Η τιμωρία της διαιτητικής τριάδας στο ντέρμπι Προμηθέας - Λαύριο Χάρη Καρακατσούνη, Ηλία Κορομηλά και Βασίλη Πιτσίλκα έγινε μετά ωρίμου σκέψεως και συνεχών διαβουλεύσεων μεταξύ παραγόντων διαιτησίας... Εξ ου και οι Καρακατσούνης, Κορομηλάς και Πιτσίλκας ...έπεσαν από τα σύννεφα μόλις ενημερώθηκαν για την ποινή που τους επιβλήθηκε. Κυρίως πρέπει να σάστισαν ο Αθηναίος και ο Λαρισαίος, οι οποίοι τα πήγαν καλά... Για να επανέλθω στο θέμα, η τιμωρία των 2 αγωνιστικών επιβλήθηκε μετά ωρίμου σκέψεως και συζητήσεων μεταξύ του παρατηρητή διαιτησίας, Τάσου Πηλοϊδη, του υπεύθυνου παρατηρήσεων, Νίκου Ζαβλανού και του εθνικού καθηγητή, Κώστα Κορομηλά. Ο πρώτος επικοινώνησε με τα μέλη της ΚΕΔ και αποφάσισαν να έχουν "κοινή γραμμή" επί του θέματος. Ο Τάσος Πηλοϊδης, μάλιστα, τους έστειλε 4 κλιπς από τα τελευταία 90 δευτερόλεπτα, όπου αποφάνθηκαν ότι υπέπεσαν σε λάθη, προεξάρχοντος ενός γκολ - φάουλ υπέρ του Προμηθέα από τον Λαρισαίο ρεφ... "Θα τους ...στείλουμε για χόρτα", αναφώνησε σε ελεύθερη μετάφραση η τριάδα των παραγόντων και αμέσως επικοινώνησαν με τον πρόεδρο, Στέλιο Συμεωνίδη, ώστε να τον ενημερώσουν για τα καθέκαστα. Ο Θεσσαλονικιός, διανύοντας τις τελευταίες ημέρες τη δική του προσωπική περιπέτεια υγείας, δεν έδωσε ιδιαίτερη βαρύτητα και λόγω και της σύνδεσης που θέλουν πολλοί να του προσάψουν με τον Βαγγέλη Λιόλιο, έδωσε εντολή να πράξουν τα δέοντα. 

"Καρφί" διεθνή διαιτητή στην ΚΕΔ: "Στο μπάσκετ του εξωτερικού αναπνέω καλύτερα..." Reviewed by THE REFEREES on 3:33 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.