Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Άρχισαν τα όργανα: Σύνδεσμος διαμαρτύρεται σε ΕΟΚ, ΟΔΚΕ για τις επιλογές της ΚΕΔ!!! ("μας αγνοούν οι παράγοντες της επιτροπής"...)


Έντονη είναι η αντίδραση ενός σημαντικού συνδέσμου διαιτησίας προς τις επιλογές της ΚΕΔ/ΕΟΚ...


Ίσως είναι η πρώτη φορά τα τελευταία 2-3 χρόνια που ένας μεγάλος σύνδεσμος, όπως αυτός της Αχαϊας - Ηλείας αντιδράει έντονα για τις επιλογές των μελών της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας... 


Η διοίκηση του συνδέσμου απέστειλε έγγραφο στους αξιωματούχους τόσο της ΟΔΚΕ όσο και της ΕΟΚ για το γεγονός ότι αγνοούνται οι διαιτητές τους. Κυρίως πρόκειται για τους Παναγιώτου, Κωνσταντινίδου και Καρπάνο, οι οποίοι απουσιάζουν από τους ορισμούς. 


Αναλυτικά η επιστολή του συνδέσμου Αχαϊας και Ηλείας:


Όπως γνωρίζετε ο Σύνδεσμος μας είναι από τα Ιδρυτικά Μέλη της ΟΔΚΕ και  ανήκει στην Ένωση Σωματείων Καλαθοσφαίρισης  Αχαΐας – Ηλείας την τρίτη σε δυναμικότητα Ένωση με δεκάδες ομάδες στις Εθνικές Κατηγορίες. Δυστυχώς είμαστε στην δυσάρεστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι ο Σύνδεσμος μας παρά τον ικανό αριθμό Μελών δεν έχει την ανάλογη Συμμετοχή στους ορισμούς της Α1 καθώς και το σημαντικότερο δεν έχει δοθεί καμία ευκαιρία σε νέους Διαιτητές. Κατά γενική ομολογία δεν αποτελεί ανάπτυξη της Διαιτησίας το 90% και παραπάνω των φετινών ορισμών της Α1 να προέρχεται από τους Συνδέσμους των Μελών της ΚΕΔ/ΕΟΚ. Είναι για Εμάς καθώς και για το Σύνολο των Συνδέσμων της Ελλάδος ΠΡΟΚΛΗΣΗ στους ορισμούς της αγωνιστικής 30 και 31 Ιανουαρίου το 100% των ορισμένων Διαιτητών (ΑΞΙΩΝ και ΙΚΑΝΩΝ χωρίς καμιά αμφισβήτηση από κανέναν) να προέρχονται  από Συνδέσμους των Μελών της ΚΕΔ/ΕΟΚ και μόνο.

Άρχισαν τα όργανα: Σύνδεσμος διαμαρτύρεται σε ΕΟΚ, ΟΔΚΕ για τις επιλογές της ΚΕΔ!!! ("μας αγνοούν οι παράγοντες της επιτροπής"...) Reviewed by THE REFEREES on 3:07 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.