Ο Παναγιώτης Αναστόπουλος προχώρησε σε μια αξιέπαινη πρωτοβουλία...
Δώρισε τα χρήματά από το παιχνίδι του Ιωνικού με τον Άρη στην Κιβωτό του Κόσμου, συνεισφέροντας στον αγώνα του Πατέρα Αντώνιου. Ο ΕΣΑΚΕ συμμετέχει στην προσπάθεια στήριξης της Κιβωτού του Κόσμου, δίνοντας 1 ευρώ για κάθε πόντο που θα πετύχουν οι ομάδες της Stoiximan Basket League την 9η και τη 10η αγωνιστική και ο διεθνής διαιτητής το έκανε πράξη.
Το ποσό των 541 ευρώ που θα λάβει από τον ΕΣΑΚΕ θα δοθεί κατ' ευθείαν στην Κιβωτό του Κόσμου. Σίγουρα, μια εξαιρετική κίνηση, την οποία είχαν κάνει και στο πρόσφατο παρελθόν κι άλλα φρ

0 Σχόλια
Καλώς ήρθατε στη Γκρίζα Ζώνη. Ο διάλογος για τη διαιτησία είναι ευπρόσδεκτος, αρκεί να γίνεται με επιχειρήματα και σεβασμό. Υβριστικά ή προσβλητικά σχόλια δεν θα εγκρίνονται.