Το μέλος του ΔΣ της ΕΟΚ και πρόεδρος της ένωσης δυτικής Μακεδονίας, Λάζαρος Σαββίδης, προέβη σε διευκρινιστική δήλωση... αναφορικά με τις εκλογές της 23ης Μαϊου.
Στο ραδιοφωνικό σταθμό "Όβερ" ανέφερε ξεκάθαρα ότι δεν εκφράστηκε η αντίθεσή τους στο διοικητικό συμβούλιο και αναφέρονταν τόσο τον ίδιο όσο και στους Μαρκάκη, Νικολόπουλο... Και μάλιστα, ξεκαθάρισε ότι ακόμα κι αν γινόταν, το απότελεσμα δεν θα ήταν διαφορετικό.
Αναλυτικά:
Ξεκινώντας ο κ. Βασιλακόπουλος μας είπε ότι ενημέρωσε τους περισσότερους από τους συμβούλους, οι οποίοι και συμφωνούσαν απόλυτα. Οπότε και οι τρεις να διαφωνούσαμε δεν θα άλλαζε κάτι. Δεν νομίζω ότι έχει σημασία αν ήταν ομόφωνα ή αν ήταν 13-0 ή 12-1. Δεν εκφράστηκε η αντίθεσή μας. Ουσιαστικά δεν ερωτηθήκαμε.

0 Σχόλια
Καλώς ήρθατε στη Γκρίζα Ζώνη. Ο διάλογος για τη διαιτησία είναι ευπρόσδεκτος, αρκεί να γίνεται με επιχειρήματα και σεβασμό. Υβριστικά ή προσβλητικά σχόλια δεν θα εγκρίνονται.