Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Τέλος ο Ιωνικός Νικαίας για τον Βαγγέλη Τσάπα!!! (πότε επιστρέφει στην Αθήνα...)


Δυσαρεστημένος με τον τρόπο που διαχειρίστηκαν οι άνθρωποι των Ιωνικού Νικαίας το ταξίδι του είναι ο Βαγγέλης Τσάπας...

ο οποίος ανέφερε ότι του έκαναν τεράστιο κακό. Ο παράγοντας μίλησε σήμερα στο Πρώτο θέμα και είπε:


  • Ποτέ δεν έβαλα την κα. Σκέντζιου να σηκώσει χρήματα από το ταμείο της ομάδας. Δεν δίνω εγώ εντολές για να σηκώνονται ή να μπαίνουν λεφτά στο ταμείο της ομάδας. Προσέξτε το αυτό, είναι πολύ κρίσιμο θέμα γιατί επιρρίπτει πολλές ευθύνες στους πάντες.


  • Μίλησα με μια φίλη της, η οποία μάλιστα άρχισε να με ηχογραφεί. Τη ρώτησα “γιατί ρε κορίτσι μου, το κάνεις αυτό; Ελάτε να τα βρούμε, όποιο κι αν είναι το πρόβλημα με τη διοίκηση του Ιωνικού. Να το λύσουμε. Αλλά εκείνη δεν εμφανίζεται. “Είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση”, γράφουν.


  • Στον Ιωνικό δεν πρόκειται να ξαναπατήσω, μετά τη ζημιά που μου έκαναν. Εδώ με διαπόμπευσαν, είχα ένα σοβαρό θέμα και με έβγαλαν στα μανταλάκια. Ο τρόπος που το διαχειρίστηκαν οι άνθρωποι της ομάδας μού έκανε τεράστιο κακό και θα φύγω.


  • Θα επιστρέψω τις επόμενες ημέρες. Θέλω να τελειώσω με τα προσωπικά θέματα που έχω και να ηρεμήσω. Επαναλαμβάνω αναφορικά με τα κρυπτονομίσματα, δεν λείπει το παραμικρό. Το νόμισμα λειτουργεί κανονικά.
Πηγή: referees.gr

Τέλος ο Ιωνικός Νικαίας για τον Βαγγέλη Τσάπα!!! (πότε επιστρέφει στην Αθήνα...) Reviewed by THE REFEREES on 10:24 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.