Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Η εθελοντική προσφορά πρώην διαιτητή μπάσκετ!!!


Ευχαριστήρια ανακοίνωση για την εθελοντική δράση του πρώην διαιτητή μπάσκετ... Γιάννη Ράλλη εξέδωσε ο Πόρος.


Αναλυτικά η ανακοίνωση των Κρητικών για τον πρώην διεθνή διαιτητή:


Η διαδρομή του στον χώρο του αθλητισμού ως διεθνής διαιτητής μπάσκετ τοπ επιπέδου και αργότερα περνώντας από άλλα νευραλγικά πόστα μιλούν από μόνα τους. Ο Γιάννης Ράλλης δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Η πορεία του είναι γνωστή σε όλους. Τα τελευταία τρία χρόνια με την άνοδο των “μπλε” στη Γ’ Εθνική δίνει απλόχερα τις γνώσεις και τα… φώτα του στην ομάδα της γειτονιάς του! Με αγάπη, μεράκι και πολύ όρεξη. ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΩΣ!


Το γεγονός ότι ο Πόρος ήταν μία από τις πρώτες ομάδες σε όλη την Ελλάδα(!) που μπήκαν στο μητρώο αθλητικών σωματείων της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, ενώ το ίδιο συνέβη και με τη διαδικασία επικαιροποίησης για το 2021. Το αντίθετο μάλιστα! Η είσοδος στο μητρώο και η απόλυτα επιτυχημένη διαδικασία επικαιροποίησης για το 2021 έχουν την υπογραφή του Γιάννη Ράλλη με άξιο συμπαραστάτη τον Γιώργο Σπανάκη.


Εκτός του μητρώου ο ίδιος έχει δώσει λύσεις με την εμπειρία, τις γνώσεις και τις σπουδαίες γνωριμίες του σε πάρα πολλά σημαντικά αλλά και λεπτά ζητήματα, ενώ βρίσκεται σε ανοικτή γραμμή καθημερινά με την ΕΠΟ διεκπεραιώνονται το οποιοδήποτε ζήτημα παρουσιαστεί. Η εθελοντική προσφορά του Γιάννη Ράλλη στον Πόρο είναι ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΗ!

Η εθελοντική προσφορά πρώην διαιτητή μπάσκετ!!! Reviewed by THE REFEREES on 7:15 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.