Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Γιατί απέτυχε το project Πηλοϊδη στην ΕΣΚΑΝΑ!!! (ποιοι ήταν οι λόγοι...)


 Το project Πηλοϊδη στην ΕΣΚΑΝΑ απέτυχε... Δεν το λέμε εμείς αλλά ο ίδιος, ο οποίος τόνισε στην επιστολή του ότι "δ
υστυχώς, οι συγκυρίες και διάφορες καταστάσεις, δεν επέτρεψαν να έχει μεγάλη διάρκεια όλο αυτό το project και να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα".

Αναλυτικά:


Όπως όλα τα πράγματα στην ζωή κάνουν το κύκλο τους και αυτός κάποια στιγμή κλείνει, έτσι και ο δικός μου κύκλος στην Ε.Σ.ΚΑ.ΝΑ, έκλεισε.

4 χρόνια, με έντονα συναισθήματα με ευχάριστες και δυσάρεστες στιγμές, αλλά πάντα με ένα στόχο και όραμα για τον λόγο που βρέθηκα στην δύναμη της Ένωσης.

Την ανάπτυξη και εξέλιξη του χώρου της διαιτησίας.

Ενός χώρου, που στην περιοχή της Ένωσης πέρασε πολλά και ποτέ δεν βρήκε τον χώρο που του αναλογούσε. 

Ξεκινώντας με μεταγραφές από άλλο σύνδεσμο καταξιωμένων διαιτητών και πάνω από όλα με το ίδιο όραμα και την ίδια θέληση για εξέλιξη, καταφέραμε και αναβαθμίσαμε με τους ήδη υπάρχοντες διαιτητές, τόσο την ποιότητα, όσο και την ποσότητα. Πλαισιώνοντας  πλέον ΟΛΟΥΣ τους αγώνες της Α κατηγορίας εξολοκλήρου με διαιτητές του Πειραιά, βάζοντας  3ο διαιτητή στην Β κατηγορία Ανδρών, δημιουργώντας μία ηλεκτρονική πλατφόρμα ορισμών ευρωπαϊκών προδιαγραφών και μοναδική Πανελληνίως και πάρα πολλές άλλες πρωτοπόρες κινήσεις, καταφέραμε βήμα -  βήμα να αναδείξουμε την Πειραιώτικη διαιτησία και να αναβαθμίσουμε την εικόνα της ένωσης.

Συνοδοιπόροι σε όλο αυτό το  όραμα και το εγχείρημα, ήταν πάντα οι συνάδελφοι μου διαιτητές και όλοι όσοι πίστεψαν σε αυτές τις αλλαγές και τις στήριξαν με όλες τους τις δυνάμεις.  

Προσπαθήσαμε από κοινού, να φτιάξουμε κάτι υγιές και καινοτόμο. Δυστυχώς, οι συγκυρίες και διάφορες καταστάσεις, δεν επέτρεψαν να έχει μεγάλη διάρκεια όλο αυτό το project και να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

Τελειώνοντας την θητεία μου στην Ε.Σ.ΚΑ.Ν.Α, θέλω να πιστεύω πως έβαλα ένα μικρό λιθαράκι στην αναδιαμόρφωση της εικόνας της Ένωσης στο κομμάτι της διαιτησίας και ελπίζω να υπάρχει συνέχεια.

Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς τον εκλιπόντα Πρόεδρο, Ευάγγελο Λυμπεράτο, ο οποίος πίστεψε και στήριξε από την πρώτη στιγμή την αλλαγή στα διαιτητικά δρώμενα της Ένωσης, το προηγούμενο Δ.Σ που επίσης ήταν αρωγό σε όλες τις απαραίτητες αλλαγές που έγιναν προς όφελος όλων, τον νυν πρόεδρο που βοήθησε με όλες του τις δυνάμεις για την συνέχιση όλου αυτού του έργου, καθώς και τα μέλη από το τωρινό Δ.Σ τα οποία είχα την χαρά να συνεργαστώ μαζί τους που ήταν και στο προηγούμενο Δ.Σ της Ένωσης.

Τους φίλους και πραγματικούς συνεργάτες μου, ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ, και όλους όσοι πίστεψαν στο κοινό μας όραμα για την ανάπτυξη της διαιτησίας και αφιέρωσαν πολλές προσωπικές στιγμές για να χτιστεί αυτό το οικοδόμημα που ήταν πρότυπο για την ‘Ενωση μέχρι πρότινος.

Τέλος, ένα ιδιαίτερο και μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους συναδέλφους μου, τον Σάκη, την Ρούλα, την Σοφία και τον Μαρίνο, οι οποίοι και με ανέχτηκαν τόσα χρόνια, αλλά και για την αμέριστη συμπαράσταση και βοήθεια που μου παρείχαν.

Τα παιδιά αυτά, είναι η κολώνα της Ένωσης, είναι η δύναμη της Ένωσης και πολύ απλά, είναι η ΕΝΩΣΗ.

Φεύγω από την Ένωση, αλλά δεν φεύγω από τον χώρο που αγάπησα, από τον χώρο που τίμησα αλλά πάνω από όλα από τον χώρο που με τίμησε και του είμαι ευγνώμων για όσα απέκτησα. Θα συνεχίσω να τον υπηρετώ με αξιοπρέπεια και με ευγνωμοσύνη.

Εις  το επανιδείν λοιπόν και καλή τύχη σε όλους.

Τάσος Πηλοϊδης

Γιατί απέτυχε το project Πηλοϊδη στην ΕΣΚΑΝΑ!!! (ποιοι ήταν οι λόγοι...) Reviewed by THE REFEREES on 4:18 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.