Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Ο Κύριος Γκρι: Οι κοστολογήσεις του Λιόλιου που φέρνουν αναστάτωση!!! (η μείωση στα οδοιπορικά δεν βοηθάει το μπάσκετ...)

 


Μια ημέρα πριν την προγραμματισμένη διαδικτυακή συζήτηση με την ΕΟΚ... για τις αμοιβές διαιτητών-κριτών, η Θεσσαλονίκη ανακοινώνει στους Συνδέσμους διαιτητών –κριτών τις αυξήσεις της αγωνιστικής περιόδου 2022-23 και….την επομένη προσέρχεται στη συζήτηση!

Δηλαδή κύριε πρόεδρε, κύριε Γενικέ, η ανακοίνωση στο site της ΕΣΚΑ για τις δικαιολογημένες αυξήσεις διαιτητών –κριτών σας πείραξε; Η απόλυτη διαφάνεια ενόχλησε κύριε Ντάκουρη (της διαφάνειας);;

Μήπως θα πρέπει να αφήσουμε πίσω μας το όποιο παρελθόν, εκλογική συμπεριφορά σωματείων κατά περιφέρεια, μη αναμενόμενη πορεία της Εθνικής μας ομάδας (από το μηδέν δεν θα την πεις και κακή την 5η θέση) και να ασχοληθούμε σοβαρά με την ανάπτυξη του Ελληνικού μπάσκετ, η οποία είναι περισσότερο από βέβαιο, ότι δεν θα έρθει με εξαγγελίες απαγόρευσης και αγωνιστικές τακτικές που μας γυρίζουν 50 χρόνια πίσω.

Αν δεν σας βγαίνει κύριε πρόεδρε η οικονομική ενίσχυση που εξαγγείλατε στα σωματεία, εξηγήστε τους και θα καταλάβουν, μην κοστολογείτε  χωρίς αυτούς. Όλοι στον ίδιο χώρο κινούμαστε.

Το να παραμένετε  στις περσινές αμοιβές κάθε Ένωσης σε διαιτητές- κριτές, χωρίς να αναπροσαρμόζετε τουλάχιστον τα οδοιπορικά, τιμωρώντας εμμέσως τις αποφάσεις των Ενώσεων για τις αμοιβές και τα οδοιπορικά, δεν βοηθάει το μπάσκετ.

Η λογική «..με τη δέσμευσή μου για  οικονομική ελάφρυνση των σωματείων είχα κοστολογήσει τις αμοιβές διαιτητών- κριτών  και δεν μπορώ να δώσω παραπάνω από ότι δίνατε πέρσι…», δεν διαφέρει  σε τίποτα, από αυτό που χρόνια άκουγαν οι Σύνδεσμοι διαιτητών – κριτών από την προηγούμενη διοίκηση.

Έχετε σκεφτεί  λοιπόν, αν μπουν στην ίδια λογική  με εσάς της κοστολόγησης των εξόδων τους  προκείμενου να γίνει ένας αγώνας και οι διαιτητές- κριτές, πόσοι αγώνες θα γίνουν;;;

Πολύ φοβάμαι ότι από αυτές τις κοστολογήσεις…… ο μόνος χαμένος θα είναι το Ελληνικό μπάσκετ. 

Ο Κύριος Γκρι

Ο Κύριος Γκρι: Οι κοστολογήσεις του Λιόλιου που φέρνουν αναστάτωση!!! (η μείωση στα οδοιπορικά δεν βοηθάει το μπάσκετ...) Reviewed by THE REFEREES on 3:35 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.