Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Ο πρόεδρος της ΕΟΚ μάλλον δεν έχει εικόνα της κοινωνίας των προβλημάτων και των θυσιών της οικογένειας!!!


 "Έπλεξε το εγκώμιο του Σάββα Λόρτου και της Θεσσαλονίκης: " Εσείς βάζετε και εισιτήριο στα ματς των αναπτυξιακών πρωταθλημάτων κι αυτό είναι πολύ καλό".


ΣΧΟΛΙΟ: Όλοι όσοι έχουμε κάποια σχέση με το σωματείο "κύτταρο" γνωρίζουμε ότι τα τελευταία 20 τουλάχιστον χρόνια τα σωματεία συντηρούνται σχεδόν αποκλειστικά από τις εισφορές των γονιών των τμημάτων υποδομών.

Και ο Πρόεδρος κ.Λιόλιος συγχαίρει την ΕΚΑΣΘ και τη Θεσσαλονίκη που επιβαρύνει περισσότερο του γονείς και τους παππούδες και γιαγιάδες προκειμένου να δουν αγωνιζόμενα τα παιδιά και τα εγγόνια τους.

Γιατί αυτοί είναι οι "φίλαθλοι" στους αγώνες των υποδομών.


ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: O Πρόεδρος της ΕΟΚ μάλλον δεν έχει εικόνα της κοινωνίας των προβλημάτων και των θυσιών της  οικογένειας προκειμένου να αθλούνται τα παιδιά.

Και κυρίως δεν ξέρει ή δεν τον ενδιαφέρει να ξέρει ότι υπάρχουν παιδιά που σταματούν τον αθλητισμό γιατί οι χειμαζόμενοι γονείς δεν μπορούν να ανταποκριθούν στο κόστος.


ΕΠΙΛΟΓΟΣ:  Ο χώρος του αθλητισμού δεν έχει ανάγκη από διαχειριστές - μάνατζερς. Έίναι κοινωνική εκδήλωση και αναγκαιότητα 

Και ο στόχος όσων κατέχουν θέσεις "εξουσίας" πρέπει να είναι η διαμόρφωση των όρων που διευκολύνουν την πρόσβαση και δεν υιοθετούν και προάγουν την δυστοπία. 


ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΤΣΩΝΗΣ

Ο πρόεδρος της ΕΟΚ μάλλον δεν έχει εικόνα της κοινωνίας των προβλημάτων και των θυσιών της οικογένειας!!! Reviewed by THE REFEREES on 12:50 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.