Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Αλλάζει σελίδα μεγάλος σύνδεσμος κριτών!!! (τα 15 άτομα που κατεβαίνουν...)


Νέα μέρα ανατέλλει στο σύνδεσμο κριτών... της Θεσσαλονίκης!!! Αν και θα μπορούσαν τα μέλη του υπάρχοντος διοικητικού συμβουλίου να παραμείνουν, εν τούτοις, δεν το θέλησαν, δίνοντας χώρο και χρόνο σε συναδέλφους τους. 

Παραιτήθηκαν ώστε ο σύνδεσμος να οδηγηθεί σε εκλογές, με στόχο τη δυναμική παρουσία των νέων αξιόλογων μελών του συνδέσμου. Λέγεται ότι 15 κριτές έχουν καταθέσει μέχρι σήμερα υποψηφιότητα, εκ των οποίων θα εκλεγούν εννιά.   

Το Δ.Σ. του Συνδέσμου Κριτών Καλαθοσφαίρισης Νομού Θεσ/νίκης καλεί τα μέλη του που επιθυμούν και πληρούν τις προϋποθέσεις που προβλέπονται από το καταστατικό του Συνδέσμου , να υποβάλουν τις υποψηφιότητες για την εκλογή τους , είτε ως μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου , είτε ως μέλη της Εξελεγκτικής Επιτροπής μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας (krikath.gr@gmail.com) μέχρι πέντε (5) ημέρες πριν την ημερομηνία της Γενικής Συνέλευσης (29/10) , ήτοι Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2022. 

Σε ενδεχόμενο ΜΗ ύπαρξης απαρτίας , το οποίο είναι το ΠΙΘΑΝΟΤΕΡΟ , η Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2022 με καταλυτική ημερομηνία κατάθεσης υποψηφίων την Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2022.-   

Αλλάζει σελίδα μεγάλος σύνδεσμος κριτών!!! (τα 15 άτομα που κατεβαίνουν...) Reviewed by THE REFEREES on 4:00 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.