Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Κε Μπούσια, κόψτε τις παρατυπίες και την ...πλάκα!!! (στα "κάγκελα" 2 σύνδεσμοι διαιτητών...)

 


Δύο σύνδεσμοι διαιτητών απέστειλαν κατεπείγον έγγραφο στη διοίκηση της ΟΔΚΕ... και την παροτρύνουν να σταματήσει τις παρατυπίες!!!

Αναφορικά με την επίσπευση των διαδικασιών όλων όσων δεν κατάφεραν να βγάλουν το αγωνιστικό και το γραπτό τεστ. Παρ' ότι το καταστατικό προβλέπει ότι οι επαναληπτικές εξετάσεις πρέπει να γίνουν ένα μήνα μετά, ο Κώστας Μπούσιας απέστειλε χαρτί μειώνοντας το χρόνο στις 15 ημέρες!!!

Δύο σύνδεσμοι, ένας κεντρικός και ο έτερος περιφερειακός, απέστειλαν έγγραφο σύμφωνα με το οποίο κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου για τις παρατυπίες που έγιναν. Με λίγα λόγια, του λένε να σταματήσει την ...πλάκα και τις παρατυπίες, σε διαφορετική περίπτωση θα προσφύγουν...

Είναι γεγονός ότι ο πρόεδρος(;) της ΟΔΚΕ πέφτει στη μια γκέλα μετά την άλλη τους τελευταίους μήνες, δείχνοντας ξεκάθαρα ότι η αντίστροφή μέτρηση για την αποχώρησή του έχει ξεκινήσει. Το είπε άλλωστε, ο ίδιος δημόσια στους διαιτητές, αλλά μετά το "πήρε πίσω", λέγοντας ότι θα επιλέξει αυτός τον χρόνο.

Μόνο που το θέμα που θα αναδείξουμε σε λίγες ημέρες θα δείξει ότι τα πράγματα αγριεύουν...      

Κε Μπούσια, κόψτε τις παρατυπίες και την ...πλάκα!!! (στα "κάγκελα" 2 σύνδεσμοι διαιτητών...) Reviewed by THE REFEREES on 11:30 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.