Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Το τετ α τετ Λιόλιου, Χατζημάρκου!!! (η 3η περιφέρεια προστίθενται στο μπάσκετ...)

 


Ο Γιώργος Χατζημάρκος, περιφερειάρχης νοτίου Αιγαίου, υποδέχθηκε τον Βαγγέλη Λιόλιο... και είχαν μισή ώρα συνάντηση αναφορικά με εκδηλώσεις και δράσεις.

Ο πρόεδρος της ΕΟΚ του πρότεινε να εντάξει το μπάσκετ στις δράσεις και ο περιφερειάρχης δεν είχε αντίρρηση να το πράξει. "Ούτως ή άλλως θα κάνω δράσεις μέσα στο 2023, με αποκορύφωμα το Σούπερ Καπ", του είπε ο περιφερειάρχης.

Αυτή αποτελεί μια καλή κατάληξη για την ΕΟΚ, η οποία προσθέτει δίπλα στους Σταύρο Αρναουτάκη (περιφέρειια Κρήτης) και Κώστα Αγοραστό (περιφέρεια Θεσσαλίας) τον Γιώργο Χατζημάρκο. 

Να θυμίσουμε ότι τη μέν περιφέρεια Κρήτης άνοιξε ο Μπάμπης Μαρκάκης, πρόεδρος της τοπιοκής ένωσης, ο οποίος έκανε επί θητείας Γιώργου Βασιλακόπουλου σημαντικές διοργανώσεις. Μαρκάκης και Τσαγκρώνης ήταν αυτοί που "έτρεχαν" τις δράσεις, ωστόσο, ο Πατρινός έχει αντικατασταθεί πλέον από τον Ντίνο Σβερκούνο.

Την πόρτα της περιφέρειας Θεσσαλίας άνοιξε ο Ευθύμης Ρεντζιάς, ο οποίος ήταν αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού αλλά και προσωπικός φίλος του Κώστα Αγοραστού.  


Το τετ α τετ Λιόλιου, Χατζημάρκου!!! (η 3η περιφέρεια προστίθενται στο μπάσκετ...) Reviewed by THE REFEREES on 12:30 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.