Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Η τηλεφωνική επικοινωνία Μπήτη, Παπαθανασίου για τη άσχημη διαιτησία στο Αίαντας - Ηρακλής!!! (τα 4 σημεία που συζητήθηκαν...)


Τηλεφωνικά μίλησαν οι Μπήτης, Παπαθανασίου για τη διαιτησία στο ματς του Αίαντα Ευόσμου με τον Ηρακλή... και ο πρόεδρος της ομάδας του εξέφρασε τα παράπονά του για τα σφυρίγματα!!!

Του είπε για τις φωτογραφίες που θα δείτε παρακάτω, για την παρουσία των φιλάθλων του γηραιού δίπλα στο παρκέ, ενώ του μετέφερε και την επισήμανση δημοσιογράφου, που φέρεται να του είπε: "Ε, με τον Ηρακλή παίζατε..." 

Από τον Αίαντα Ευόσμου δόθηκαν στη δημοσιότητα φωτογραφίες με τις φάσεις που ισχυρίζονται ότι τους δικαιώνουν για την ένσταση που έκαναν και ζητάνε την επανάληψη του αγώνα με τον Ηρακλή:


«Στην πρώτη φωτογραφία, ενώ το αποτέλεσμα είναι 71-74, φαίνεται ότι ο παίκτης του Αίαντα με τα κόκκινα είναι μπροστά στο ταμπλό, αφήνει την μπάλα και αφού ακουμπάει στο ταμπλό την κόβει παράνομα ο παίκτης του Ηρακλή (παράβαση: μετράει το καλάθι).

Στη δεύτερη φωτογραφία, παίκτης του Ηρακλή κάνει φάουλ με το σώμα στον παίκτη του Αίαντα (παράβαση: μια βολή).

Στην τρίτη φωτογραφία, ο πρώτος διαιτητής κ. Συμεωνίδης σηκώνει χέρι γροθιά για να δώσει φάουλ. Μόλις ξεσηκώνεται ο πάγκος του Ηρακλή αντί να δώσει τεχνική ποινή αλλάζει απόφαση. Γιατί;

Στην τέταρτη φωτογραφία φαίνεται ξανά ο διαιτητής να δίνει φάουλ και την κατοχή την έχει ο παίκτης του Αίαντα. Και εδώ παίρνουν στη αρχή λάθος απόφαση, αλλά την διορθώνουν με απλή κατοχή του Αίαντα παραβλέποντας το καλάθι-φάουλ στο 71-74».

Η τηλεφωνική επικοινωνία Μπήτη, Παπαθανασίου για τη άσχημη διαιτησία στο Αίαντας - Ηρακλής!!! (τα 4 σημεία που συζητήθηκαν...) Reviewed by THE REFEREES on 8:30 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.