Μια ακόμα δυναμική πρωτοβουλία αναλαμβάνει ο σύνδεσμος με την τοπική ΚΕΔ...
Ο Σύνδεσμος διαιτητών καλαθοσφαίρισης Δωδεκανήσου σε συνεργασία με την τοπική επιτροπή ορισμού ανακοινώνει σεμινάριο παρουσίαση για τις τελευταίες αλλαγές στον κανονισμό διαιτησίας.Το σεμινάριο θα γίνει στις 14 Οκτωβρίου στο Ροδίων παιδεία στον χώρο αμφιθεάτρου και ώρα 20:30.
Συμμετεχοντες μπορεί να είναι Διαιτητές, κριτές, προπονητές, συνοδοί ομάδων, παίχτες.Για τους ενδιαφερόμενους απ' τα νησιά του Βορείου συγκροτήματος που έχουν μια απο τις παραπάνω ιδιότητες και θέλουν να παρακολουθήσουν διαδυκτιακα να δηλώσουν συμμετοχή στο email του συνδέσμου μας:sdk12nisou@gmail.com θα τους αποσταλεί link πρίν την παρουσίαση.
Στο τέλος της παρουσίασης θα μπορείτε να υποβάλλετε τυχόν ερωτήσεις απορίες.Ευχαριστουμε θερμά για ακόμα μια φορά το Ροδίων παιδεία και τον υπεύθυνο Γιώργο Τριχιά ο οποίος είναι πάντα αρωγός στις προσπάθειες μας για αναβάθμιση της διαιτησίας στα Δωδεκάνησα. Για το ΔΣ ο πρόεδρος Σταύρος Νικηφοριδης.

0 Σχόλια
Καλώς ήρθατε στη Γκρίζα Ζώνη. Ο διάλογος για τη διαιτησία είναι ευπρόσδεκτος, αρκεί να γίνεται με επιχειρήματα και σεβασμό. Υβριστικά ή προσβλητικά σχόλια δεν θα εγκρίνονται.