Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Αυτό είναι το νέο πρόσωπο που θα πρωταγωνιστήσει στην Ευρωλίγκα!!! (ποιος Έλληνας παρατηρητής ορίζεται αβέρτα στα ματς...)

 


Αλλαγές έχουμε στην Ευρωλίγκα και στον τομέα των παρατηρητών!!!

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Παναγιώτης Μπακάλης έχει οριστεί στους αγώνες της Ευρωλίγκα τόσο σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό όσο και στον Προμηθέα!!!



Αντίθετα, οι Νίκος Πιτσίλκας και Στέλιος Κουκουλεκιδης απουσιάζουν από τους ορισμούς του Στόουκς. Δεδομένου ότι οι ορισμοί δεν αναρτώνται στην επίσημη ιστοσελίδα, θα περιμένουμε να διαπιστώσουμε την αξιοπιστία της είδησης. Ο λόγος οφείλεται στο γεγονός ότι οι 2 παράγοντες διαιτησίας συνεργάζονται με τη ρωσική λίγκα και άρα, τίθενται εκτός λίστας. 

Δεν είναι δυνατό, δηλαδή, η ΤΣΣΚΑ θα πετιέται εκτός πρωταθλήματος και οι υπεύθυνοι διαιτησίας στη ρωσική λίγκα να ορίζονται στα ματς της κορυφαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης.   

Αν, πράγματι, επιβεβαιωθεί η είδηση ότι οι Πιτσίλκας και Κουκουλεκίδης πετάχτηκαν εκτός για τις επόμενες εβδομάδες, τότε όπως καταλαβαίνετε, το θέμα είναι τεράστιο για το ευρωπαϊκό μέλλον τους στο μπάσκετ...     

Αυτό είναι το νέο πρόσωπο που θα πρωταγωνιστήσει στην Ευρωλίγκα!!! (ποιος Έλληνας παρατηρητής ορίζεται αβέρτα στα ματς...) Reviewed by THE REFEREES on 11:06 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.