Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Τους ίδιους και τους ίδιους διαιτητές ορίζει η ΚΕΔ!!! (δεν έχουμε άλλους;)

 Ο διαιτητής που σήκωσε πολύ μεγάλη κουβέντα στον προηγούμενο αγώνα της ΑΕΚ επιστρέφει και πάλι...



Η ΑΕΚ αγωνίζεται το Σάββατο με τον Άρη στο κλειστό των Άνω Λιοσίων για την 4η αγωνιστική της Basket League. Θα είναι το τρίτο εντός έδρας ματς σε 4 αγώνες που θα δώσουν οι «κιτρινόμαυροι», όμως η ΚΕΔ κατάφερε να δημιουργήσει ένα παγκόσμιο ρεκόρ.

Όρισε για τρίτο συνεχόμενο εντός έδρας παιχνίδι της Ένωσης τον διαιτητή Τάσο Καρδαρη, σε ένα σερί που δεν έχει ξαναγίνει. Η αλήθεια είναι ότι και πέρσι η Βάσω Τσαρούχα είχε κάνει πολλές εμφανίσεις στα εκτός έδρας παιχνίδια της ομάδας, αλλά αυτό το φετινό 3/3 είναι εντυπωσιακό. 

Θα αναρωτιόταν κάποιος μήπως δεν έχει άλλους διαιτητές η ΚΕΔ, οπότε αναγκαστικά ορίζεται ο συγκεκριμένος, αλλά όλοι ξέρουν ότι από διαιτητές άλλο τίποτα. Ο πρόεδρος της ΕΟΚ άραγε, είναι ευχαριστημένος με αυτά που γίνονται;

Θυμίζουμε, ότι ο Τάσος Κάρδαρης, ήταν ο διαιτητής που πήγε να τινάξει στον αέρα το παιχνίδι με τον Απόλλωνα, την 2η αγωνιστική, αφού με τα σφυρίγματα του κατάφερε να κάνει «ροντέο», ίσως το πιο ήρεμο παιχνίδι του πρωταθλήματος, εκνευρίζοντας παίκτες και φιλάθλους. Μάλιστα για αυτήν του την απόδοση, βαθμολογήθηκε με καλό βαθμό από τον παρατηρητή διαιτησίας, κ. Μουζάκη, οπότε επιστρέφει για να συνεχίσει το έργο του.

Για να δούμε αν θα καταφέρει να περάσει απαρατήρητος ή θα γίνει πάλι ο πρωταγωνιστής της αναμέτρησης.

Πηγή: enwsi.gr


 

Τους ίδιους και τους ίδιους διαιτητές ορίζει η ΚΕΔ!!! (δεν έχουμε άλλους;) Reviewed by THE REFEREES on 6:34 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.