Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Διαμαρτυρίες για τη διαιτησία!!! (γιατί οι ρεφς δεν ανταποκρίθηκαν στις απαιτήσεις του αγώνα)

 


Παράπονα είχε για τη διαιτησία ο ...Ίκαρος Καλλιθέας, που υπέστη την πρώτη του ήττα στο πρωτάθλημα καθώς έχασε από το Πικέρμι με 82-71. Σε ανακοίνωση σημειώνει ότι οι διαιτητές δεν ανταποκρίθηκε στις απαιτήσεις του αγώνα 

Αναλυτικά:


Η ομάδα μας δεν τα κατάφερε κ έχασε στο Πικερμι με 82-71. Ατυχίες ,διαιτησία που δεν ανταποκρίθηκε στις απαιτήσεις του αγώνα κ ένα κακο διάστημα ήταν αρκετά για να έρθει η πρώτη ήττα. Ο αγώνας ξεκίνησε πολύ καλα για την ομάδα μας που φάνηκε να ελέγχει το παιχνίδι αλλά η πρώτη ατυχία (διάστρεμμα ο Εξηνταβελωνης ) μας έβγαλε απο το ρυθμό.

Οι γηπεδούχοι πίεσαν κ με την ανοχή των διαιτητών πήραν τον έλεγχο του παιχνιδιού. Αν κ οι γηπεδούχοι έκαναν ότι ήθελαν στο γήπεδο η ομάδα μας αφυπνίστηκε έδειξε χαρακτήρα κ παραλίγο να πετύχει μια επική ανατροπή .Ένα αντιαθλητικό φάουλ όμως κ ο τραυματισμός του Βαιδακη έκοψε τις οποίες ελπίδες είχαν δημιουργηθεί .

Δυστυχώς αν κ υπάρχουν τόσοι πολλοί κ αξιόλογοι διαιτητές δεν γίνεται να μπαίνουν σε τέτοια παιχνίδια άπειροι διαιτητές κ φυσικά από τον σύνδεσμο της γηπεδούχου ομάδας. Τέλος ,να μας γίνει μάθημα η ήττα αυτή ,κρατάμε την αντίδραση κ συνεχίζουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ!

Διαμαρτυρίες για τη διαιτησία!!! (γιατί οι ρεφς δεν ανταποκρίθηκαν στις απαιτήσεις του αγώνα) Reviewed by THE REFEREES on 2:30 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.