Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Από τη νομιμότητα του Λιόλιου στις παρατυπίες του Νικολόπουλου!!! (ας τον κοιτάξει κάποιος...)


Ότι, μάλλον βόσκετε τα πρόβατα εδώ παραπέρα, το έχουμε αντιληφθεί!

Το είχε πει άλλωστε και ο Χάρι Κλυν...

  • Ότι, δεν έχετε μυρωδιά από το άθλημα που καλείστε να υπηρετήσετε και αυτό φαίνεται!

  • Ότι, νομίζετε πως εξουσιάζετε τους πάντες με διάφορές «κανονιστικές» ρυθμίσεις, έχει γίνει αντιληπτό.

  • Ότι, θεωρείτε πως έχετε τις γνώσεις και την ικανότητα να αλλάξετε αυτά που δεν σας αρέσουν ακόμα και αν είναι αντίθετα με τον κανονισμό, το διαπιστώνουμε καθημερινά.

Όμως  Γενικέ  μου, το έγγραφο που έστειλες για τις ποινές των αθλητών μας ξεπερνά και αυτό γιατί, μέχρι να γίνουν όλα όσα γράφεις  θα έχει λήξει η αγωνιστική περίοδος με τον αθλητή που επέδειξε παραβατική συμπεριφορά, να συνεχίσει να αγωνίζεται κανονικά!  

Σου είπε κανείς ,ότι τα όργανα των Ενώσεων και των Τοπικών Επιτροπών είναι σε συνεχή ετοιμότητα για την εξέταση των θεμάτων που προκύπτουν καθημερινά;

Μήπως θεωρείς ότι συνεδριάζουν για κάθε θέμα  που προκύπτει χωριστά;

Δεν ξέρω αν το γνωρίζεις ή σου διαφεύγει, αλλά, δεν είναι όλες οι Ενώσεις των 15 σωματείων, για να έχουν την πολυτέλεια της άμεσης διαχείρισης των όποιων θεμάτων.

Χρειάζεται χρόνος δεδομένου ότι, οι παράγοντες αυτοί που στελεχώνουν τα αρμόδια όργανα  των Ενώσεων και των Τοπικών επιτροπών, δεν είναι τεμπελιές ή συνταξιούχοι, δουλεύουν!

Επίσης διαβάζοντας το έγγραφο που έστειλες, διαπιστώσαμε ότι δεν κοινοποιείται στους Συνδέσμους Κριτών και δεν προβλέπεται και άμεση αποστολή εκθέσεων από τους κριτές, εκτός αν τους εντάσεις στο κ.λ.π. 

Τώρα βέβαια δεν είμαστε βέβαιοι αν υπάρχουν κομισάριοι στις γειτονιές και τις αλάνες, εκεί δηλαδή που διεξάγονται αγώνες Τοπικών Πρωταθλημάτων!

Άκου Γενικέ μου δυο κουβέντες και για αυτό το θέμα, είτε τους κοινοποιείς τις αποφάσεις σου, είτε όχι, είτε τους αναφέρεις είτε τους αγνοείς, αυτοί υπήρχαν πριν από εσάς και θα συνεχίσουν να υπάρχουν και μετά από εσάς , γιατί απλούστατα, δεν εξαρτάται από εσάς η ύπαρξή τους!

Φρόντισε λοιπόν να το αποδεχθείς, για να μην αναλώνεσαι σε ανούσιες και έξω από την περιβόητη νομιμότητα  ενέργειες, που επικαλείται ο πρόεδρός μας!

Ο άγνωστος Ρεφ


Από τη νομιμότητα του Λιόλιου στις παρατυπίες του Νικολόπουλου!!! (ας τον κοιτάξει κάποιος...) Reviewed by THE REFEREES on 9:30 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.