Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Μια φορά και έναν (κακό) καιρό: Κώστα, μην ξεχάσεις: Άρθρο 43, παρ. 1 του νόμου!!!


 
Μια φορά και ένα καιρό λοιπόν, ζούσε σε μια μακρινή χώρα ένας τύπος που νόμιζε ότι μπορεί να διαφεντεύει όλους τους κατοίκους της... τους θεωρούσε δηλαδή κάτι σαν υπηκόους του!!

Έτσι πορευόταν για χρόνια και τα κατάφερνε. Μέχρι που τον πήραν είδηση και  τότε, ξεπέζεψε από το άλογο και  άρχισε να περπατά και περπατώντας έφυγε από τη χώρα…….

Όλα τα πράγματα Κώστα μου, για όλους, έχουν αρχή αλλά, έχουν και τέλος! Άλλοτε καλό, άλλοτε όχι!

Έτσι και εσύ, ξεκίνησες με τους κριτές έναν πόλεμο χωρίς λόγο και προσπαθώντας να ικανοποιήσεις τον αχαλίνωτο εγωισμό σου, κάνεις το ένα λάθος μετά το άλλο.

Αραδιάζει φτηνές δικαιολογίες, εξιστορείς ανύπαρκτες διεκδικήσεις και αναλώνεσαι σε μη νόμιμες ενέργειες, παρασύροντας τα σωματεία στο χώρο ευθύνης σου, σε μια πρωτοφανή αγωνιστική και όχι μόνο ταλαιπωρία.

Θα έπρεπε να γνωρίζεις πολύ καλά, τόσα χρόνια είσαι στο χώρο, το άρθρο 43 την παράγραφο 1 του ν. 2725-1999...

Στην περιοχή ευθύνης κάθε αθλητικής ένωσης, κατ’ άρθρο 11παράγραφος 1 του παρόντος νόμου, επιτρέπεται να συσταθεί ένας μόνο σύνδεσμος διαιτητών για κάθε κλάδο άθλησης….



Μη βιαστείς να πεις ότι μιλάει για διαιτητές…. έχει και άλλα άρθρα και άλλες παραγράφους ο νόμος!

Αδιαφορείς επιδεικτικά, καμαρώνεις διαλαλώντας ότι θα κάνεις σύνδεσμο κριτών σε κάθε νομό και προκηρύσσεις σχολή κριτών για να φύγουν οι κακοί κριτές που έχεις τώρα….

Είσαι σίγουρος ότι μπορείς να κάνεις μόνος τη σχολή; Μήπως πρέπει λίγο να το ψάξεις; 

Είσαι σίγουρος ότι οι πράξεις και οι ενέργειές σου είναι σύννομες;;;

Μια ιδέα ρίχνω Κώστα μου, μήπως;  Μήπως πρέπει να ξαναδείς, να μάθεις , να ρωτήσεις αν χρειαστεί κάποιο που να γνωρίζει περισσότερα από εσένα ή μήπως τέτοιος δεν υπάρχει;

Εγώ πάντα έκρινα ότι πρέπει να στα πω, μη μου πεις μετά ότι δεν σε προσπάθησα…… 

Μια φορά και έναν (κακό) καιρό: Κώστα, μην ξεχάσεις: Άρθρο 43, παρ. 1 του νόμου!!! Reviewed by THE REFEREES on 11:00 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.