Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Αυτή είναι η αλήθεια για τη νομιμότητα των σχολών από τις ενώσεις!!! (η εικόνα τους βλάπτει σοβαρά την ΕΟΚ...)

 


Είναι καλό να έχουμε άποψη για τους νόμους, όταν μάλιστα επιχειρούμε να τους αναλύσουμε...


Διότι, εκτός του ότι άγνοια νόμου δεν επιτρέπεται, είμαστε υποχρεωμένοι να διαβάζουμε σωστά και να παραθέτουμε ολόκληρα τα άρθρα που σχολιάζουμε ή  μέσω αυτών αναλύουμε την επικαιρότητα.

Έτσι, θα πρέπει να πούμε, ότι τα άρθρα του αθλητικού νόμου 43 και 44, που αναφέρονται στους συνδέσμους των διαιτητών, αν  μπεις στον κόπο να τα διαβάσεις ως το τέλος θα διαπιστώσεις ότι «...τα ίδια ισχύουν για τους παρατηρητές ,τους επόπτες, τους χρονομέτρες, τους σημειωτές  και κάθε άλλο όργανο που ασκεί έργο διαιτησίας ή κρίσης σε ομαδικό άθλημα….»!

Όσο για τη FIBA, εκτός από τους κανονισμούς παιδιάς στους οποίους  σαφώς αναφέρονται οι κριτές, αν βέβαια  κάποιος γνωρίζει την μπασκετική ορολογία, καλό είναι να γνωρίζουμε ότι υπάρχει και το Table Officials Manual της FIBA. Με άλλα λόγια , όπως υπάρχει η μηχανική  ως εγχειρίδιο λειτουργίας για τους διαιτητές, υπάρχει το αντίστοιχο εγχειρίδιο για τους κριτές!

Αυτά, χωρίς καμία διάθεση λογοκρισίας, απλά  επειδή πιστεύουμε ότι θα πρέπει να αποτυπώνονται  τα γεγονότα στη σωστή τους διάσταση, είτε μας αρέσει είτε όχι,  για να μπορεί ο καθένας να βγάλει τα δικά του συμπεράσματα!

Δυστυχώς στο θέμα αυτό, η αλήθεια είναι μια και όσα χρόνια και αν περάσουν (γιατί κρατάει χρόνια αυτή η κολόνια), πάλι μια θα είναι και τα ίδια αποτελέσματα θα έχει!

Υπάρχουν πολλά πράγματα που θα πρέπει να βρουν λύση στο πολύπαθο  άθλημα,  σε αυτό λύση έχεi δώσει, χρόνια τώρα και ο νομοθέτης και η FIBAι, δεν είναι καλό να κλείνουμε τα μάτια στην αλήθεια. Οι προσωπικές αντιπάθειες , αντιπαραθέσεις και διαφορές , δεν προσφέρουν τίποτα θετικό στο χώρο του μπάσκετ.

Τα λάθη του παρελθόντος, πρέπει να λειτουργούν ως μαθήματα και όχι  σαν εκδικητικά επαναλαμβανόμενες  πράξεις που δεν βοηθούν κανέναν.

Αντίθετα βλάπτουν την εικόνα όλων όσων επιχειρούν να μας πείσουν, ότι βρισκόμαστε στο θαυμαστό κόσμο της δημιουργίας, της διαφάνειας, της ειλικρινούς επικοινωνίας, της ενότητας  και της  ευγενούς άμιλλας!! 


Αυτή είναι η αλήθεια για τη νομιμότητα των σχολών από τις ενώσεις!!! (η εικόνα τους βλάπτει σοβαρά την ΕΟΚ...) Reviewed by THE REFEREES on 11:40 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.