Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Άγγιξε το 90% το ποσοστό αποχής των κριτών!!! (είπαν ΟΧΙ στην απαξίωση του χώρου...)


 Με αρραγές μέτωπο, το οποίο έστειλε ξεκάθαρα μηνύματα κατά της απαξίωσης ενός χώρου... που προσφέρει τα μέγιστα δεκαετίες τώρα, ξεκίνησε χθες Σάββατο η αποχή. 

 Με αρραγές μέτωπο συνευθύνης και συντονισμού για την προαγωγή των δίκαιων αιτημάτων αναφορικά με τη μη αναγνώριση των συνδέσμων. 

Οι κριτές απέδειξαν ότι είναι μια "γροθιά" απέναντι στην προσπάθεια υποβάθμισης από την ΓΓΑ. Μόλις ένας σύνδεσμος, αυτός του Δωδεκανήσου, έσπασε την αποχή και δέχθηκε να παίξει στο Κολοσσός - Περιστέρι. Κι αυτός ο αγώνας κατά μια περίεργη δύναμη αναβλήθηκε!

Στα άλλα παιχνίδια έπαιξαν παλαιοί κριτές, τιμωρημένοι κριτές, φίλοι φίλων και συγγενείς, παράγοντες, ακόμα και υπάλληλος μπασκετικού οργανισμού στην Πάτρα!!! Χωρίς πίνακες, χωρίς αξιοπιστία και εγκυρότητα και κυρίως, δίχως γνώση και εμπειρία. 

Με αναβολές σ' όλες τις μεγάλες ενώσεις, που έχουν ως μέλημα την αξιοπιστία των πρωταθλημάτων τους και όχι, να βγάλουν στο άρπα - κόλλα τους αγώνες, όπως στην ΕΣΚΑΒΔΕ. 

Το πείραμα απέτυχε παταγωδώς και η διοίκηση της ΕΟΚ πρέπει να κάνει ουσιώδες διάλογο και όχι, προσχηματικό. Και τα συνδικαλιστικά όργανα των δικαιτητών, παικτών και προπονητών να παραμείνουν στο ύψος των περιστάσεων... 

Άγγιξε το 90% το ποσοστό αποχής των κριτών!!! (είπαν ΟΧΙ στην απαξίωση του χώρου...) Reviewed by THE REFEREES on 9:18 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.