Το επεισοδιακό ματς και το στιγμιαίο λάθος!!!


 Επεισοδιακό τέλος είχε το παιχνίδι της... Άλμπα με την Μπαρτσελόνα, αφού το χρονόμετρο τελικά κόλλησε για 3'' και η EuroLeague αναγνώρισε το λάθος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της EuroLeague

Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού της 11ης αγωνιστικής μεταξύ της Άλμπα Βερολίνου και της Μπαρτσελόνα την περασμένη Πέμπτη, υπήρξε ένα λάθος στο χρονόμετρο. Με 4.7'' να απομένουν για την 4η περίοδο, ύστερα από χαμένη βολή του Μίροτιτς, το χρονόμετρο δεν ξεκίνησε να τρέχει για 3''. Μετά την επανεξέταση του φακέλου του αγώνα, παρατηρήθηκε ότι οι διαιτητές και ο χρονομέτρης του γηπέδου δεν αντιλήφθηκαν το λάθος.

Αν σε οποιαδήποτε στιγμή η έκβαση της αναμέτρησης άλλαζε, το λάθος αυτό θα είχε βρεθεί αφού είναι μία φάση που μπορεί να εξεταστεί στο instant replay. Ωστόσο το αποτέλεσμα του αγώνα δεν επηρεάστηκε.