Ερώτηση προς κ.κ. Γιαννάκη, Γλυνιαδάκη: Αποδέχεστε τα μέλη σας να ορίζονται κριτές στα πρωταθλήματα; (μήπως είναι αντιδεοντολογικό;)

 


Οι Γκρίζοι Λύκοι αποκάλυψαν ότι στο ματς μεταξύ της Δόξας Λευκάδας και της Νίκη Βόλου... με διαιτητές τους Λιότσιο, Λογοθέτη, Ασημακάκη και κομισάριο τον Κανελλόπουλο ορίστηκε ένας προπονητής των ακαδημιών της γηπεδούχου ομάδας.  

Όπως θα δείτε, η ΕΣΚΑΒΔΕ όρισε για χρονομέτρη προπονητή της Λευκάδας και συγκεκριμένα τον αξιότιμο κ. Δημήτρη Κόγκα. Ο οποίος είναι κόουτς των ακαδημιών της Δόξας. 

Η ερώτηση, λοιπόν, προς τους κ.κ. Γιαννάκη και Γλυνιαδάκη, προέδρους των προπονητών και των αθλητών, είναι απλή: 

Συναινείτε στον ορισμό των μελών σας στη γραμματεία των αγώνων; Αποδέχεστε ή όχι ότι οι προπονητές δεν είναι κριτές και διαιτητές; Ποια είναι η θέση σας για τον αυθαίρετο και παράνομο ορισμό των προπονητών ή αθλητών στους αγώνες των εθνικών και τοπικών πρωταθλημάτων; Και εν τέλει, ποια οδηγία θα δώσετε στα μέλη σας αν οριστούν από τις ενώσεις;