Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Παράπονα για την ΚΕΔ και την ένωση!!! ("που ήταν σήμερα;" αναρωτήθηκαν...)


Δεν τους κάθισε καλά η απουσία της ΚΕΔ και των ανθρώπων της ένωσης... από το ματς του Κάδμου με τον Κένταυρο Λιβαδειάς. Ο λόγος για τον 
κόουτς του Κάδμου, Αποστόλη Αναστασίου, ο οποίος ανέφερε μίλησε στο stereabasket και είπε:

Ο βασικός μου πλέι μέικερ, ο Κόλλιας, δεν κατάφερε ποτέ να μπει μέσα στο παιχνίδι. Φορτώθηκε νωρίς με 3 φάουλ, μόλις μπήκε στο παρκέ χρεώθηκε με το 4ο και όταν ξαναμπήκε αμέσως πήρε και το 5ο φάουλ. 

Επίσης να αναφέρω, πως ο αντίπαλος εκτέλεσε 20 βολές περισσότερες από εμάς και για όσους γνωρίζουν από μπάσκετ καταλαβαίνουν τι σημαίνει αυτό. Ο αντίπαλος μας που είναι αξιόλογος, βρήκε λύσεις και κατάφερε να κερδίσει τον αγώνα. 

Δεν θέλω να πω περισσότερα για το αγωνιστικό κομμάτι. Θέλω να πω απλά, ότι είμαι πολύ ενοχλημένος μετά από τόσα χρόνια στο άθλημα ως παίκτης και ως προπονητής και ταυτόχρονα στεναχωρημένος, που μετά το τέλος του αγώνα παρότι ήμουν σίγουρος για όσα είχαν γίνει, πήρα τηλέφωνο και ζήτησα τη γνώμη από 4  μπασκετικούς ανθρώπους που ήταν στο γήπεδο. Και οι τέσσερις, που για ευνόητους λόγους δεν αναφέρω τα ονόματά τους, μου είπαν πως η διαιτησία ήταν υπέρ του Κένταυρου σε μεγάλο βαθμό.

Εκπλήσσομαι από την ανακοίνωση του Κένταυρου, που έκανε παράπονα και εξέδωσε και ανακοίνωση. Συνήθως, αυτός που καταγγέλει πρώτος είναι εκείνος που έχει δεχθεί το βιασμό και όχι ο βιαστής. Μαθαίνουμε όμως και συνεχίζουμε.


Τέλος, θα ήθελα να πω πως μου έκανε αρνητική εντύπωση που δεν είδα στο κλειστό γυμναστήριο ανθρώπους της ΕΣΚΑΣΕ, πλην των παραγόντων της Λιβαδειάς, όπως και της ΚΕΔ.

Παράπονα για την ΚΕΔ και την ένωση!!! ("που ήταν σήμερα;" αναρωτήθηκαν...) Reviewed by THE REFEREES on 10:00 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.