Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Επιβεβαίωση των Γκρίζων Λύκων: Οι διαιτητές που αποχωρούν από την ενεργό δράση...

 


Όλα τα ωραία έχουν ένα τέλος κι αυτό ισχύει για τη διαιτητική διαδρομή... του πατρινού ρέφερι, Βαγγέλη Δαρλαμήτσου καθώς έπεσαν τίτλοι τέλους με σχετική επιστολή που έστειλε στην ΟΔΚΕ και την ΚΕΔ/ΕΟΚ.


Ο Δαρλαμήτσος που θυμίζουμε είχε επιστρέψει στη δράση μετά την αλλαγή σκυτάλης στην ΕΟΚ και την ανάληψη της προεδρίας από τον είχε επιστρέψει στη δράση μετά την αλλαγή σκυτάλης στην ΕΟΚ και την ανάληψη της προεδρίας από τον Βαγγέλη Λιόλιο δεν μπόρεσε να στεριώσει σε ότι αφορά τους ορισμούς στη μεγάλη κατηγορία στη μετά-Χριστοδούλου εποχή και χωρίς δεύτερη σκέψη, πήρε την απόφαση να πει το οριστικό «αντίο».


Ο ίδιος πάντως στην αποχαιρετιστήρια επιστολή του ήταν ευγενικός στα λόγια του, παρότι αποχωρεί σύμφωνα με τις πληροφορίες πικραμένος από την όλη συμπεριφορά της νυν ΚΕΔ/ΕΟΚ προς το πρόσωπό του, μια και τον είχαν… ξεχάσει!


Αποχωρεί και ο Σοφιανόπουλος

Και δεύτερος εν ενεργεία πατρινός αξιολογημένος διαιτητής είναι έτοιμος να βάλει τέλος στην όλη του διαδρομή με τη «γκρι» στολή για τους δικούς του διαφορετικούς λόγους.


Πρόκειται για τον Λεωνίδα Σοφιανόπουλο που έχει πάρει την απόφαση να αποχωρήσει από την ενεργό δράση, κάτι που λίαν συντόμως θα υλοποιήσει.


Μίλτος Σπυρόπουλος

Επιβεβαίωση των Γκρίζων Λύκων: Οι διαιτητές που αποχωρούν από την ενεργό δράση... Reviewed by THE REFEREES on 9:00 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.