Sponsor

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

recent

Εκδικάστηκε η υπόθεση των εργαζομένων κατά της ΕΟΚ!!! (ο Γολέμης τους στήριξε με επιχειρήματα...)


Εκδικάστηκε η υπόθεση των εργαζομένων κατά της ΕΟΚ...ένα θέμα που είχε προκαλέσει αίσθηση όταν συνέβη. 

Έκπληξη προκάλεσε η παρουσία του Αριστείδη Γολέμη, πρώην αντιπροέδρου της ΕΟΚ και υπέυθυνου για τα οικονομικά, ο οποίος πήρε τη θέση του υπαλληλικού προσωπικού. "Κακώς δεν καταβάλλονται τα δώρα, διότι τα παιδιά αυτά βγάζουν τα πρωταθλήματα. Ο νόμος είναι ξεκάθαρος και πρέπει να ακολουθηθεί...", ανέφερε χαρακτηριστικά ο πανέμπειρος παράγοντας και ξεκαθάρισε ότι οι ομοσπονδίες δεν υπάγονται στο δημόσιο τομέα.

Σίγουρα, η παρουσία του Γολέμη ήταν καταλυτική, ενώ από την πλευρά της ΕΟΚ δεν υπήρχε μάρτυρας. Από τους υπαλλήλους έδωσαν το παρών οι 6 από τους 21, ενώ δυναμική ήταν η παρέμβαση των εργαζομένων της ΕΣΚΑ αλλά του συνδικαλιστικού οργάνου. 

Ο δικηγόρος του υπαλληλικού προσωπικού, Αριστοτέλης Μερεκούλιας, αποκάλυψε το μισθό που παίρνει ο γενικός διευθυντής, θέλοντας να υποστηρίξει την άποψη ότι "λεφτά υπάρχουν" και σ' αυτό το σημείο υπήρξε διαπληκτισμός.  

Εκδικάστηκε η υπόθεση των εργαζομένων κατά της ΕΟΚ!!! (ο Γολέμης τους στήριξε με επιχειρήματα...) Reviewed by THE REFEREES on 11:00 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Γκρίζοι Λύκοι © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.